Βαθμολογία

Μήνυση και αγωγή καταθέτει ο Αλέξης Κούγιας

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του Παύλου Ανδρώνη, ιδιοκτήτου του Ομίλου Μετρομίντια, κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Μπούζα και όλων κατά το Νόμο υπευθύνων της εφημερίδας Μέτροσπορτ και του site metrosport.gr. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως δια του τύπου και αγωγή για προσβολή της προσωπικότητος του θα καταθέσει ενώπιον της Εισαγγελίας Αθηνών και του Πρωτοδικείου Αθηνών ο Πρόεδρος και Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας κατά του Παύλου Ανδρώνη, ιδιοκτήτου του Ομίλου Μετρομίντια, κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Μπούζα και όλων κατά το Νόμο υπευθύνων της εφημερίδας Μέτροσπορτ και του site metrosport.gr για σειρά δημοσιευμάτων, τόσο της εφημερίδας, όσο και του site, τα οποία θίγουν κατ’ επανάληψη την τιμή και την υπόληψη του, τόσο ως δικηγόρου όσο και ανθρώπου, που επί 40 χρόνια είναι ιδιοκτήτης ΠΑΕ με τεράστια, προσωπική, επαγγελματική, κοινωνική και αθλητική προσφορά.

Το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια μελετά και όλες τις ραδιοφωνικές εκπομπές του ραδιοφωνικού σταθμού του ίδιου ομίλου και εφόσον προκύψουν και εκεί ανάλογες παράνομες συμπεριφορές, θα ακολουθηθεί και εκεί η ίδια νομική οδός,

Οι μηνύσεις και οι αγωγές κατατίθενται στην Αθήνα, λόγω του ότι εκεί κυκλοφορεί η εφημερίδα Μέτροσπορτ και εκεί δημοσιοποιούνται και τα όσα αναρτώνται στο site».