Βαθμολογία

Σοκαριστικό τροχαίο για Σαμουέλ Ετό

Σοβαρό τροχαίο είχε ο Σαμουέλ Ετό και γλίτωσε από θαύμα. Σοκαριστικές εικόνες από τον τόπο του τροχαίου. Θύμα σοβαρού τροχαίου έπεσε ο Σαμουέλ Ετό και γλίτωσε από θαύμα.

Ευτυχώς όμως δεν έπαθε κάτι, στάθηκε τυχερός, παρότι το αυτοκίνητό του διαλύθηκε ολοσχερώς! Κι όλα αυτά σε μια χώρα που το οδικό δίκτυο δεν είναι και το καλύτερο του πλανήτη…

Ο λόγος για τον Σαμουέλ Ετό. Ο παλαίμαχος Καμερουνέζος σούπερ σταρ, βρίσκεται στην πατρίδα του. Εκεί προσπαθούσε να πάει με το όχημά του από το Ενγκογκσάμπα προς τη Ντουάλα. Για αδιευκρίνιστους λόγους έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και είχε σφοδρότατη σύγκρουση, δίχως να έχει γίνει γνωστό ακόμη αν ήταν με άλλο όχημα ή αν έπεσε πάνω σε κάτι άλλο.

Το αυτοκίνητό του καταστράφηκε τελείως, όμως ευτυχώς τα συστήματα ασφάλειας λειτούργησαν και έτσι ο Ετό που φορούσε ζώνη ασφαλείας δεν έπαθε κάτι σοβαρό. Πολλοί μιλούν για θαύμα λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης. Όμως σε κάθε περίπτωση αυτό που έχει σημασία είναι πως ο πρώην άσος των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Ίντερ μεταξύ άλλων, δε διατρέχει κανέναν κίνδυνο!

Onsports