Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα: Μπαίνει χειρουργείο ο Φάτι

Όπως ενημέρωσε η Μπαρτσελόνα αύριο Δευτέρα (9/11) θα χειρουργηθεί ο Ανσού Φάτι για την αποκατάσταση της ζημιάς στο γόνατό του. Η επικράτηση της Μπαρτσελόνα επί της Μπέτις με σκορ 5-2, πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Για την ακρίβεια ο Ρόναλντ Κούμαν και όλοι οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» θα… χάριζαν τους βαθμούς της νίκης, για να μην πάθει κάτι ο Ανσού Φάτι. Ο νεαρός εξτρέμ των Καταλανών ήταν ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης.

Υπέστη ρήξη μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο κάτι που σημαίνει πως θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Όπως ενημέρωσε επίσημα η Μπαρτσελόνα, μάλιστα, άμεσα θα μπει στο χειρουργείο. Δευτέρα (9/11) θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς στο γόνατό του.

Την επέμβαση θα κάνει ο ειδικός ιατρός, Ραμόν Κουγάτ, υπό την επίβλεψη των γιατρών της ομάδας. Μόλις ολοκληρωθεί το χειρουργείο, θα καθοριστεί ο τρόπος αποθεραπείας για τον άτυχο νεαρό.

Επίσης, θα γίνει γνωστό και το διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι να είναι σε θέση να επιστρέψει ξανά στις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα. Σε κάθε περίπτωση όλα θα κριθούν απ’ την πορεία της αποθεραπείας του Φάτι, όμως θα χρειαστούν το λιγότερο 5 μήνες για να επιστρέψει!

onsports.gr