Βαθμολογία

Μπασδέκης: «Λάβαμε τα θετικά δείγματα περίπου στις 15:30»

Την αιτία της αναβολής του ΑΕΛ-Λαμία λίγο πριν τη σέντρα εξήγησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ο γιατρός των «βυσσινί», Γιώργος Μπασδέκης. Αναλυτικά ο Γιώργος Μπασδέκης:

«Προέχει η δημόσια υγεία και η υγεία των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Την Παρασκευή (06/11) όπως γνωρίζετε πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος έλεγχος στον οποίο βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα στην ομάδα μας. Ο παίκτης απομονώθηκε και σήμερα (08/11) ήμασταν έτοιμοι για την αναμέτρηση. Χθες (07/11) βράδυ ωστόσο ένας ποδοσφαιριστής που βρισκόταν στην αποστολή παρουσίασε πυρετό, ενημερωθήκαμε άμεσα και τον απομονώσαμε από τον συναθλητή του με τον οποίο βρισκόντουσαν μαζί στο δωμάτιο.

Ο πυρετός συνεχίστηκε και το πρωί και έπρεπε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Ευτυχώς υπάρχουν πιστοποιημένα μικροβιολογικά εργαστήρια στην Λάρισα με τα οποία συνεργαζόματσε και ακόμη Κυριακή αν χρειαστεί κάτι μας το κάνουν. Μιλήσαμε μαζί, πράγματι στις 12 πήρε τα δείγματα από τον ποδοσφαιριστή που παρουσίασε πυρετό, τον συναθλητή του και από τους τρεις φυσικοθεραπευτές με τους οποίους ήρθαν σε επαφή με τα αποτελέσματα να έρχονται σε εμάς περίπου στις 15:30 με την έλευση των αποστολών των δύο ομάδων. Από αυτά τα πέντε δείγματα τα δύο των αθλητών ήταν θετικά και τέθηκαν εκτός αποστολής και ενημερώσαμε ως οφείλαμε και την διοργανώτρια αρχή και την αντίπαλη ομάδα γιατί προέχει όπως είπαμε η υγεία των αθλητών».