Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Η ομάδα παλεύει»

Στο διπλό αντίκτυπο που έχει για την ΑΕΛ η αποψινή (4/11) νίκη στα Γιάννινα, στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος της αναμέτρησης των «Ζωσιμάδων». «Νομίζω ότι μετά το μάθημα στο προηγούμενο παιχνίδι, είπαμε κάποια πράγματα για το πως πρέπει να λειτουργούμε όταν ο αντίπαλος παίζει με δέκα παίκτες. Μας προβληματίζει ότι δεχτήκαμε γκολ με υπεραριθμία.  Αυτό που κρατάω είναι ότι αυτή η ομάδα παλεύει. Θα έπρεπε να έχουμε αρκετούς βαθμούς, αλλά από λάθη μας και ατυχία δεν τα έχουμε καταφέρει. Αυτή η νίκη θα δώσει στα παιδιά ψυχολογία να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα», είπε αρχικά στη NOVA.

Και μετά ρωτήθηκε για το αν οι «βυσσινί» παρουσιάζουν δυσκολία στο σκράρισμα. .«Δεν θα έλεγα ότι δεν τα πήγαινε καλά η επιθετική γραμμή. Αν ανατρέξουμε στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, ήταν εξαιρετική. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Γενικά δημιουργούμε, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε όσες φορές θα θέλαμε. Δουλεύουμε για να είμαστε επιθετικοί και να παράγουμε φάσεις».

Για το αν βρίσκουν ρυθμό οι παίκτες του είπε ότι «μία νίκη εκτός έδρας είναι τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ για τα παιδιά. Ειδικά για αυτά τα παιδιά που έβλεπαν τους κόπους τους να μην καρποφορούν. Κρατάω όπως είπα ότι αυτή η ομάδα παλεύει».