Βαθμολογία

Τραμπ: Έγινε νοθεία! Θα πάω στο Ανώτατο Δικαστήριο

Εκλογές ΗΠΑ 2020 – Αποτελέσματα: Με πανηγυρικό ύφος ο Ντόναλντ Τραμπ απευθύνθηκε στους οπαδούς του για τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών. «Είμαστε έτοιμοι για μία μεγάλη γιορτή, κερδίζουμε παντού», τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ σε δηλώσεις του, την ώρα που συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων.

«Αυτή είναι η πιο αργοπορημένη συνέντευξη Τύπου που είχα ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω το αμερικανικό λαό για τη φανταστική υποστήριξη. Ένα πολύ λυπημένο κοινό προσπαθεί να «απομαγέψει» το δικό μας κοινό», προσέθεσε και τόνισε «έχουμε κάνει μεγάλο ρεκόρ»,

«Κερδίσαμε πολιτείες που δεν περιμέναμε ποτέ να τις πάρουμε, όπως τη Φλόριντα. Πήραμε τη σπουδαία πολιτεία του Οχάιο, το Τέξας, την Τζόρτζια. Αλλά κυρίως, κερδίζουμε την Πενσιλβάνια. Είμαστε μπροστά», τόνισε ο Τραμπ ρίχνοντας τη «βόμβα» για προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο περί νοθείας των εκλογών.

Θα πάμε στο Ανώτατο Δικαστήριο – Νοθεία στις εκλογές

Καταγγέλλοντας τους Δημοκρατικούς για νοθεία, σημείωσε πως θα απευθυνθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ώστε να μη προστεθούν ψήφοι μετά τις 4 το πρωί.

«Αυτή είναι μια απάτη, είναι μια ντροπή για τη χώρα μας, πραγματικά τις κερδίσαμε τις εκλογές. Τώρα ο σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα της ψηφοφορίας για το Έθνος μας. Θα πάμε στο Ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και θα ζητήσουμε να σταματήσει η καταμέτρηση, δεν πρέπει να προσθέτουν ψήφοι» τόνισε και κάλεσε στο βήμα τον υποψήφιο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πένς.

Πηγή: newsbomb