Βαθμολογία

Στην Λάρισα οι αναμετρήσεις Άρης-Ηρακλής και Ηρακλής-Κολοσσός!

Στην Λάρισα θα διεξαχθούν τα εξ αναβολής παιχνίδια Άρης-Ηρακλής και Ηρακλής-Κολοσσός εφόσον την Τετάρτη απαντήσει αρνητικά ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς

Μια ύστατη προσπάθεια θα κάνει ο ΕΣΑΚΕ, σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports την Τετάρτη (4/11), σε συνάντηση που θα έχει με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, ώστε να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις που έχουν αναβληθεί Άρης-Ηρακλής και Ηρακλής-Κολοσσός στην Θεσσαλονίκη.

Εφόσον, η απάντηση που θα δοθεί την Τετάρτη είναι αρνητική, τότε υπάρχει ειλημμένη απόφαση να γίνει το παιχνίδι του Άρη με τον Ηρακλή στην Λάρισα στις 11 του μήνα και στις 18 η αναμέτρηση Ηρακλής-Κολοσσός στο ίδιο γήπεδο!

Πρόθεση της Λίγκας είναι να καλύψει τα εξ’ αναβολής παιχνίδια το συντομότερο, καθώς λόγω του κορωνοϊού και των δυσκολιών που έχουν δημιουργηθεί, ίσως βρεθεί μπροστά και σε άλλες αναβολές.

Γι’ αυτό θέλει να προχωρήσει το πρωτάθλημα, έχοντας ένα εναλλακτικό σχέδιο. Το οποίο σημαίνει ότι θα υπάρχει πλάνο, ακόμη και εάν δυσκολέψουν τα πράγματα και στην Αθήνα.

Στον ΕΣΑΚΕ συζήτησαν την λύση γηπέδων που βρίσκονται κοντά στην πρωτεύουσα (Χαλκίδα), αλλά και πιο μακριά (Λαμία και Πάτρα), προκειμένου να διεξάγονται τα ματς, εάν υπάρξει ανάλογο πρόβλημα με την Θεσσαλονίκη.

Από κει και πέρα, η 3η αγωνιστική θα διεξαχθεί με τις αναμετρήσεις Περιστέρι-ΑΕΚ, Μεσολόγγι BAXI-Ιωνικός και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.