Βαθμολογία

Φιλική νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο…

Μετά από μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και έχοντας σχεδόν την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων, ο Απόλλωνας Λάρισας επικράτησε με ανατροπή 1-2 στο γήπεδο της Νεάπολης Βόλου της Νίκης.

Η λαρισινη ομάδα αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα σοβαρά, δημιουργώντας αυτήν, φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Στο 2' από μια περίεργη φάση ο Γλυκος έδιωξε δυνατά, η μπάλα με δύναμη βρήκε στο πρόσωπο τον Σκουπρα (που τραυματίστηκε σε αυτήν την φάση) και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-1 αναπάντεχα!

Στην συνέχεια ο Απόλλωνας ήταν καταιγιστικός αλλά δεν είχε το γκολ στο α ημίχρονο, ώσπου στην επανάληψη ο Λιταινας με φοβερό βολέ στο 48' και ο Νουσιος με δυνατό σουτ στο 84' διαμόρφωσαν το τελικό 1-2. Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκαν οι Μόρας και Κλάους Αθανασιάδης για προληπτικούς λόγους.

Νίκη Βόλου: Περιστερίδης (46’ Παπαδόπουλος), Πολίμος, Θεοδωρόπουλος, Μπόσιο, Τσιμπούκας, Μέτσε, Σαλαμούρας (46’ Μπιτσάκος), Τσιώλης (46’ Πέτσης), Γκαρσία, Γκονζάλες, Ροχάνο.

Απόλλων Λάρισας: Γλύκος (46’ Πρίφτης), Σκούπρας (60’ Μπάμπης), Καρίκι, Γκόλιας (46’ Μπούσης), Καμπέρης, Χατζής, Μπάλλας (76’ Λουκάς), Τζοβάρας (72’ Μάρτιν), Μπαστιάνος (72’ Νούσιος), Λίταινας (69’ Νύκταρης), Γκουντρουμπής (46’ Τασιούλης, 80’ Παυλής).