Βαθμολογία

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε ο Μαλεζάς

Ο Στέλιος Μαλεζάς είναι ο νέος τεχνικός της Κ19 του ΠΑΟΚ όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Δικέφαλος. Την τεχνική ηγεσία της Κ19 του ΠΑΟΚ ανέλαβε με κάθε επισημότητα ο Στέλιος Μαλεζάς, μετά την προαγωγή του Πάμπλο Γκαρσία στο τιμόνι της μεγάλης ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση ήταν ο βασικός υποψήφιος για την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, με την συμφωνία των δύο πλευρών να επισημοποιείται σήμερα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Στέλιος Μαλεζάς επιστρέφει στον Δικέφαλο και αναλαμβάνει το τιμόνι της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Ο Μαλεζάς θα έχει δίπλα του τους μέχρι πρότινος προπονητές της Κ17, Απόστολο Παπαβασιλείου και Δημήτρη Ταξίδη, ενώ γυμναστής θ’ αναλάβει ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος. Ο Κώστας Ιωσηφίδης διατηρεί τη θέση του Γενικού Αρχηγού, ο Βασίλης Πετρόπουλος αυτή του προπονητή τερματοφυλάκων. Την Κ17 αναλαμβάνει ο Αλέξης Αλεξιάδης, μαζί με τους Έμπε Χάγκαν, Έμρετ Ισμπιλίρ και Μιχάλη Ψωμιάδη.