Βαθμολογία

Προμηθέας: Επιβεβαίωση κρούσματος

Ένα ακόμα κρούσμα Covid-19 παρουσιάστηκε στην ομάδα του Προμηθέα. Οι Πατρινοί το τελευταίο διάστημα έχουν συνεχή κρούσματα και για τον λόγο αυτό αναβλήθηκε και η προγραμματισμένη για σήμερα αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την Basket league.

Εν τω μεταξύ χθεσινοβραδινές πληροφορίες, οι οποίες παρουσιάστηκαν στο onsports.gr, έκαναν λόγο και για ένα νέο κρούσμα. Το οποίο επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Προμηθέας Πάτρας με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει πως κατά την τελευταία εξέταση (από τους τακτικούς κι επαναλαμβανόμενους ελέγχους για covid-19 που πραγματοποιούνται από την ΚΑΕ) διαγνώστηκε ένα νέο κρούσμα COVID-19. Οι υπεύθυνοι της ομάδας ενημέρωσαν άμεσα τον Ε.Ο.Δ.Υ. και τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων, όπου μετέχει ο Προμηθέας (ΕΣΑΚΕ και Euroleague) και ακολουθούνται πιστά όσα προβλέπονται από τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., του Ε.Ο.Δ.Υ., του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και της Euroleague για διαχείριση κρούσματος".