Βαθμολογία

Ανακοίνωση για τους γενικούς αρχηγούς από την ΑΕΛ

Με απόφαση του κ. Αλεξίου Κούγια εισέρχονται στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ οι κ.κ. Ηρακλής Λαζάρου και Κωνσταντίνος Κοταρέλας. Τα 2 νέα μέλη αναλαμβάνουν γενικοί μάνατζερ όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η αποκλειστική τους πλέον εργασία είναι η ενασχόληση τους από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες της ΑΕΛ (προσωπική επαφή με όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, προσωπική επαφή με όλους τους προπονητές και συνδετικός κρίκος με την ιδιοκτησία επί καθημερινής βάσεως).

Ο Ηρακλής Λαζάρου εκτός αυτής της αρμοδιότητος αναλαμβάνει και όλο το επικοινωνιακό τμήμα της ΑΕΛ (site, social media, τμήμα marketing), αλλά διατηρεί και την καθημερινή του εκπομπή 13:00-15:00 στο AEL RADIO.

Ο Κωνσταντίνος Κοταρέλας αναβαθμίζεται και εκτός από team manager των ομάδων Κ19 και Κ17, θα συνεργάζεται με τον κ. Γρηγορίου και τους συνεργάτες του και θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τους κ.κ. Ζιάκα και Ευαγγέλου και τους κ.κ. Γρηγορίου, Γεωργιάδη, Παναγούλη, Γελαδάρη και Φιλιππή. Γενικός team manager παραμένει ο κ. Κωνσταντίνος Μαντζιώκας.