Βαθμολογία

Λόπεθ: «Σημαντικό ότι πήραμε το βαθμό, δεν παραδοθήκαμε»

Ο Βόλος αν και έμεινε με παίκτη λιγότερο κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από την ΑΕΛ, και στη συνέχεια αν και με εννιά απείλησε και πίεσε τον αντίπαλο. Ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι σημασία έχει ο βαθμός και ότι οι παίκτες του δεν παράτησαν τον αγώνα.

Οι δηλώσεις του Άνχελ Λόπεθ στην κάμερα της NOVA: «Πήραμε ένα βαθμό και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, μετά την αποβολή δύο παικτών, είναι δύσκολο να πετύχεις κάτι τέτοιο. Έχουμε 12 πόντους. Ισοφαρίσαμε με έναν παίκτη λιγότερο. Στο πρώτο μισό είχαμε πέντε ευκαιρίες, αν δεν σκοράρεις έτσι, μετά είναι πρόβλημα. Μετά είχαμε κάποια προβλήματα, δεχθήκαμε το γκολ, δυσκόλεψαν τα πράγματα και μετά που μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά πρέπει να μείνουμε σε αυτό, ότι πήραμε το βαθμό.

Αυτή τη νοοτροπία δείχνουμε, όπως και με τον Παναθηναϊκό, δεν παραδοθήκαμε, οι παίκτες επέστρεψαν , μετά που μείναμε και με εννιά παίκτες, οι παίκτες μου έρχονταν και μου έλεγαν να συνεχίσουμε και θα το γυρίσουμε».

Για τον Γκαραβέλη:

«Χαρούμενος, είχε απίστευτη απόδοση στα τελευταία παιχνίδια. Τα λάθη συμβαίνουν, έχει καλή νοοτροπία, δεν έχω κάτι άλλο να πω, μπορεί να συμβεί σε κάθε ποδοσφαιριστή».