Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Να αποβάλουμε το άγχος»

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο σκορ, κόντρα στο Βόλο, όμως τελικά απέσπασε την ισοπαλία με τον προπονητή της Λάρισας, Μιχάλη Γρηγορίου, να τονίζει σε δηλώσεις του ότι μετά την αποβολή παικτών των γηπεδούχων, η ομάδα του δεν κατάφερε να διαχειριστεί το άγχος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ, στην κάμερα της NOVA: «Μετά από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, δικαίως  προηγηθήκαμε στο δεύτερο μέρος. Είχαμε ένα αδικαιολόγητο άγχος, αν συνέχιζε ο αντίπαλος με  11 παίκτες θα ήταν η ομάδα μου πιο στη νίκη, δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το άγχος, μεγάλο ζητούμενο η νίκη για μας, φτάσαμε κοντά δεν τα καταφέραμε, ο αντίπαλος έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση που μπορούν αν αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού. Να αποβάλουμε το άγχος και να έρθει η νίκη. Για να πάρουν αυτά τα παιδιά ένα ψυχολογικό θάρρος».

Για το 3-5-2 που χρησιμοποίησε:

«Από το καλοκαίρι έχουμε δουλέψει αρκετούς σχηματισμούς, για τις ανάγκες του εκάστοτε παιχνιδιού, χρησιμοποιούμε τον ανάλογο σχηματισμό. Για μας πέρσι μας έδωσε αρκετά. Έτσι είχαν αυτοπεποίθηση στο επιθετικό κομμάτι, αυτός ίσως μας ταιριάζει, αλλά και με τους άλλους σχηματισμούς σε άλλα παιχνίδια ήταν καλά».