Βαθμολογία

Πανιώνιος: Η συγκινητική ιστορίας της απόκτησης Καμαρά!

Ο Αλία Καμαρά δεν αποτελεί μια συνηθισμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή.⁣ Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος σε ηλικία 17 ετών εξαπατήθηκε από επιτήδειους που του έδωσαν υποσχέσεις για μεταγραφή και βρέθηκε από την πατρίδα του τη Γουινέα στην Τουρκία, χωρίς διαβατήριο και χρήματα.

Ο Αλία τότε αναγκάστηκε να μπει σε μια βάρκα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του και από την γειτονική χώρα βρέθηκε στην δομή της Μόριας. Ρισκάροντας τα πάντα για να εκπληρώσει το όνειρο του, να παίξει ποδόσφαιρο.⁣

Στην χώρα μας και κατά την παρουσία του στην Ελλάδα είχε την ευλογία να γνωρίσει δύο ανθρώπους, την κα. Μαρία και τον κο. Δημήτρη, οι οποίοι άκουσαν την ιστορία του και αποφάσισαν να τον βοηθήσουν σε όλα. Και τα κατάφεραν. Δεν είναι τυχαίο ότι σε συνέντευξη του κατά το παρελθόν τους χαρακτήρισε ως γονείς του.

Ύστερα από αρκετές προσπάθειες με την ελληνική γραφειοκρατία κατάφερε να αποκτήσει δελτίο ποδοσφαιριστή από την ΕΠΟ και κάπως έτσι είδε το όνειρο του να αποκτά σάρκα και οστά. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει και επίσημα σε έναν σύλλογο που ξέρει να αγκαλιάζει τους πρόσφυγες. Τον Πανιώνιο.

Πηγή: sport24