Βαθμολογία

Σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις οι «ΑΦΟΙ Ντελόπουλοι»

Η μεταφορική εταιρεία «ΑΦΟΙ Ντελόπουλοι» εδώ και λίγο καιρό άλλαξε έδρα και τώρα βρίσκεται στο 8ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Λαρίσης – Αθηνών.

Της Βάσως Γκατζούλη

Την εταιρεία ίδρυσαν οι αδελφοί Ντελόπουλοι το 2001. Έχοντας προηγούμενη εμπειρία στο χώρο των μεταφορών ξεκίνησαν τη λειτουργία της εταιρείας με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς με ποιότητα και συνέπεια. Στο ξεκίνημα της η εταιρεία διέθετε μόνο 5 φορτηγά και κατόρθωσε μέσα σε αυτό το διάστημα να επεκτείνει όχι μόνο τις υπηρεσίες της αλλά και το στόλο των οχημάτων της. Έχοντας πλέον στην διαχείρισή της, πλήρως εξοπλισμένο στόλο φορτηγών οχημάτων και εκφορτωτικό εξοπλισμό, κατοχύρωσε το όνομα της ως μια από τις πλέον έγκυρες, συνεπείς και αποτελεσματικές εταιρείες μεταφορών σε όλη την Ελλάδα. Τα δύο αδέλφια συνεχίζουν να δουλεύουν στην εταιρεία ο ένας στον τομέα διεύθυνσης και οργάνωσης δρομολογίων μεταφοράς, και ο άλλος στον τομέα μηχανολογικής συντήρησης και οργάνωσης εξειδικευμένων μεταφορών.

​Το προσωπικό της εταιρείας έχοντας πλήρη κατάρτιση και εμπειρία, είναι πάντα πρόθυμο και σε ετοιμότητα να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της, «Ντελόπουλος Trans» έχει κατοχυρωθεί στην αγορά όλης της Ελλάδας ως μια από τις καλύτερες εταιρείες μεταφορών, προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες ποιότητας με συνέπεια και αμεσότητα.

Η νέα έδρα της εταιρείας στεγάζεται σε ένα πολύ μεγάλο χώρο αφού όλο το οίκημα έχει έκταση 8.023 στρέμματα. Περιλαμβάνει την φόρτωση, εκφόρτωση, αποθήκη, παραλαβή (ισόγειο) και στον πρώτο όροφο έχει τα γραφεία, το λογιστήριο και την διεύθυνση. Ο στεγασμένος χώρος είναι 1.545 στρέμματα. Τα τηλέφωνα της εταιρείας είναι το 2410 – 922 – 319, 922 – 160 και 972 – 650.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κ. Ζήσης Ντελόπουλος είναι γνωστός σε όλους και για την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό αφού στηρίζει έμπρακτα τα σωματεία όπως η ΠΑΕ ΑΕΛ, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, καθώς και σωματεία του Βόλου (Στεφανοβίκειο, Αλμυρός).

Ο κ. Ζήσης Ντελόπουλος είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στο ευρύ κοινό στην πόλη της Λάρισας

Η κ. Σταυρούλα Δοξοπούλου εργάζεται για πολλά χρόνια στην επιχείρηση

Η κ. Ευαγγελία Ακριβοσούλη είναι από τα παλαιότερα στελέχη

Η κ. Ευαγγελία Τασοπούλου η πιο νέα στην επιχείρηση

Το athleticlarissa βρέθηκε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και ευχαριστεί την επιχείρηση που τόσο χρόνια χορηγικά στηρίζει την προσπάθειά που κάνει η ιστοσελίδα μας.