Βαθμολογία

«Δουλεύουμε σκληρά να αντιστρέψουμε την όλη κατάσταση»

Παρουσία δύο δημοσιογράφων λόγω των μέτρων που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα υγείας, πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο Media Day για το αυριανό 31.10 παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Βόλου.

Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας και συγκεκριμένα στην αίθουσα τύπου ήταν ο αρχηγός της Εθνικής Φινλανδιας Τιμ Σπαρβ και ο νεαρός πολλά υποσχόμενος αμυντικός Θεοχάρης Ηλιάδης, οι οποίοι απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο Τιμ Σπαρβ απάντησε στις εξής ερωτήσεις:

-Ποια είναι η πρώτη σου εντύπωση από την Ελλάδα και την πόλη της Λάρισας;

«Είναι μια πολύ όμορφη χώρα και η Λάρισα μια εξίσου όμορφη πόλη. Έχω επισκεφθεί αρκετά μέρη και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

-Ποιες είναι οι διάφορες που έχεις εντοπίσει ερχόμενος από μια ομάδα όπως η Μίντιλαντ η οποία αγωνίζεται στο Champions League , σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Η Μίντιλαντ είναι ένα σωματείο που δουλεύει πολύ σκληρά στον τομέα της οργάνωσης και οι συνθήκες να αγωνίζεσαι εκεί είναι ιδανικές. Ωστόσο και εδώ στην ομάδα της ΑΕΛ γίνεται πολύ καλή προσπάθεια και δεδομένου των συνθηκών ( πανδημίας) νομίζω είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο».

-Πως βλέπεις το ερχόμενο παιχνίδι με τον Βόλο και πως αντιμετωπίζεται μια κατάσταση ενδεχόμενης αναβολής αυτού λόγο πανδημία;

«Δουλεύουμε σκληρά να αντιστρέψουμε την όλη κατάσταση που επικρατεί, η αρχή ήταν λίγο δύσκολη αλλά πιστεύω ότι μέσα από την δουλειά μπορούν τα πράγματα να αλλάξουν άμεσα . Η κατάσταση είναι δύσκολη γενικότερα και για τους ποδοσφαιριστές και για τους φιλάθλους αλλά η υγεία προέχει».

-Πιστεύεις η διαιτησία έχει επηρεάσει σε κάποιο σημείο τα αποτελέσματα της ομάδας;

«Δεν μπορώ να κατηγορήσω την διαιτησία. Είμαι συγκεντρωμένος στο να δουλεύω και να βελτιώνομαι μέσα στο γήπεδο».

Ο Θεοχάρης Ηλιάδης με την σειρά του απάντησε και αυτός στα εξής ερωτήματα:

-Πως αισθάνεσαι για την μεταπήδηση σου από μια ομάδα της τρίτης κατηγορίας σε μια ομάδα σαν την ΑΕΛ με τόσο μεγάλη ιστορία που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να αγωνίζομαι σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο και θα βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Οι συγκυρίες σου δώσανε την ευκαιρία να αγωνιστείς σαν βασικός, πως νιώθεις για αυτό;

«Στόχος μου είναι η διάρκεια. Μέσα από την δουλειά εύχομαι να καθιερωθώ και να μπορώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό για την ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι».

Ποια είναι η θέση που σου αρέσει να αγωνίζεσαι περισσότερο;

«Την περσινή σεζόν ερχόμενος εδώ αγωνίστηκα περισσότερο σαν αμυντικός μέσος, φέτος σαν κεντρικός αμυντικός. Εγώ είμαι διατεθειμένος να προσφέρω όπου χρειαστεί και ο προπονητής».