Βαθμολογία

Εισήγηση σε Μητσοτάκη για αναστολή των ομαδικών αθλημάτων!

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έχει προτείνει στον πρωθυπουργό αναστολή των ομαδικών αθλημάτων. Αποφάσεις καλείται να πάρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από τη στιγμή που έχει ξεφύγει ο αριθμός των κρουσμάτων στην χώρα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να επηρεαστεί και η διεξαγωγή των ομαδικών αθλημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων ανάμεσα στα μέτρα που έχει εισηγηθεί προτείνει και την αναστολή των ομαδικών πρωταθλημάτων για ένα μήνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι αυτός που θα πάρει την οριστική απόφαση την Παρασκευή.

Βέβαια, υπάρχει περίπτωση να ληφθεί μια τέτοια απόφαση, με τη διεξαγωγή της Super League να έχει ίσως ένα μικρό παράθυρο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η εγχώρια λίγκα μπορεί να εγγυηθεί τη διενέργεια τεστ από το σύνολο των συμμετεχουσών ομάδων, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει σε άλλα αθλήματα και κυρίως ερασιτεχνικά. Ίσως λοιπόν εκεί να υπάρξει μια δεύτερη σκέψη τουλάχιστον σε πρώτο στάδιο.

Επιπλέον η Ελλάδα ακολουθεί «μοντέλο Γαλλίας» στα θέματα του κορωνοϊού και πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι το γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου διεξάγεται κανονικά παρά τα μέτρα που πάρθηκαν. Τίποτα όμως δεν είναι δεδομένο, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό να παίρνει τις αποφάσεις μετά τις όποιες εισηγήσεις.

Πηγή: sport-fm