Βαθμολογία

ΠΑΟΚ: Συμφωνία Παλμέιρας και Φερέιρα!

Στη Βραζιλία θεωρούν πλέον δεδομένο ότι ο Αμπέλ Φερέιρα φεύγει από τον ΠΑΟΚ για την Παλμέιρας! Τα χρήματα που παίρνει ο «Δικέφαλος». Μοιάζει απίθανο, αλλά είναι αληθινό. Οι αναφορές των Βραζιλιάνων για επαφές της Παλμέιρας με τον ΠΑΟΚ για να αγοράσει τον Αμπέλ Φερέιρα, όχι μόνο ευσταθούν εδώ και δύο μέρες, αλλά πλέον θεωρούν δεδομένο το deal!

Το μεγάλο δίκτυο «UOL» μετέδωσε ότι ο Αμπέλ Φερέιρα όχι μόνο έχει κερδίσει πόντους στην προτίμηση του συλλόγου του Σάο Πάολο, έχει επιτευχθεί και συμφωνία. Αυτό διαρρέει ακόμα κι από το περιβάλλον του Φερέιρα. Τόσο με τον 41χρονο Πορτογάλο τεχνικό, όσο και με τον ΠΑΟΚ.

Εξελίξεις φυσικά θα προκύψουν μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή. Όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ; Στη Βραζιλία, λένε ότι η Παλμέιρας θα δώσει το 10% των χρημάτων που αξίωνε αρχικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι ίδιοι έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ συζητάει για έξι εκατ. ευρώ και τώρα αναφέρουν ότι το κόστος θα είναι 600.000 με 1 εκατ. ευρώ. Φυσικά καλύπτουν το συμβόλαιό του Φερέιρα που ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

onsports.gr