Βαθμολογία

Άλλο ένα τρίποντο για τον πρωτοπόρο Δωτιέα Αγιάς (PICS)

Από νίκη σε νίκη ο Δωτιέας Αγιάς συνεχίζει πρώτος και… καλύτερος! Την Κυριακή (25/10) πέρασε εύκολα από την έδρα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ με 1-3 για την 5η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά από πέντε αγώνες ο Δωτιέας Αγιάς είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο, μετρώντας 15 βαθμούς, κατέχοντας την πρώτη θέση.

Ο Δωτιέας Αγιάς ήταν αυτός που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θωμά Τσιρογιάννη στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης πέναλτι που κέρδισε ο Κωνσταντίνος Μακρής.

Εννιά λεπτά από το πρώτο τέρμα στο ματς, το πέναλτι αυτή τη φορά το κέρδισε το Αβέρωφ, εκτελεστής ο Ηλίας Λιλολάρι που δεν αστόχησε και ισοφάρισε σε 1–1 πέναλτι που κέρδισε ο Δημήτρης Αλατάς. Με τον Αουρέλ Τσακάλι να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αβέρωφ στο 30′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Στέλιο Πατσιωτό με έξοχη εκτέλεση φάουλ έκανε 1-2. Με δύο προσωπικά του τέρματα στο 40′ και στο 44′, όχι μόνο έδωσε το προβάδισμα, αλλά δημιούργησε και απόσταση ασφαλείας για τον Δωτιέα, κάνοντας το 1–3 με σουτ από θέση βολής.

Δοκάρι όμως είχε και το Αβέρωφ στο 63′ με τον Αλέξανδρο Παρλάντζα με σουτ από κοντά, με τη μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Βαγγέλη Φαρμάκα. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με τους Μπαλαμπάνο και Παρλάντζα ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Φασούλα, Τσιάκο και Χατζή.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Παπαδημητρίου, Κυρίτσης, Μήτσιος, Αλατάς, Κουσιάς (78′ Νταμπαλέτσιος), Καρέλας (78′ Παπαναστούλης), Λιλολάρι, Παρλάντζας (70′ Μπαρούτας), Μπαλαμπάνος, Ταστεμερίδης, Μίλλερ (60′ Γραμμένος).

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Φαρμάκας, Παππάς (83′ Μάντσε), Σούλι, Τσακάλι, Δημολιός, Ντακούλας, Παπαγιαννούλης (46′ Γούτος), Τσιρογιάννης, Χατζής (70′ Τσιάμης), Πατσιωτός (60′ Φασούλας), Μακρής (46′ Τσιάκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Καρακώστας, Νάκας.