Βαθμολογία

Ο Σαπάκος έκρινε το ντέρμπι από την άσπρη βούλα… (PICS)

Ένα πραγματικό ντέρμπι διεξήχθη στην Γιάννουλη την Κυριακή (25/10) ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αχιλλέα Φαρσάλων (1-0).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι είχε πολύ δύναμη από δύο πολύ καλές ομάδες και προσέφερε θέαμα. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήταν για τη Γιάννουλη με πέναλτι στο 44’.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στο 34’ όμως μεγάλη ευκαιρία για τον Αχιλλέα που θα μπορούσε να είχε μπει μπροστά στο σκορ. Έτσι στην εκπνοή του ημιχρόνου η Γιάννουλη κέρδισε το πέναλτι και προηγήθηκε.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να απαντήσουν στο γκολ, έπαιξαν πιο συγκροτημένα, δημιούργησαν ευκαιρίες μέχρι και το 75’ που η Γιάννουλη απώλεσε δύο μεγάλες ευκαιρίες, στο φινάλε όμως στο 82’ θα μπορούσε ο Αχιλλέας να φέρει το ματς στα ίσα όταν κέρδισε το έμμεσο με τη μπάλα να καταλήγει στα σώματα αμυντικών. Έτσι η Δήμητρα Γιάννουλης πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Στο 11’ καλό σουτ του Γουλούλη μέσα στην περιοχή απέκρουσε με τις γροθιές ο Κουσιάς. Το επόμενο λεπτό ωραία έβγαλε ο Ραμάι για τον Μπόντε Ν. που έκανε το σουτ, έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 29’ έκανε ο Μπόντε Ν. το σουτ, σε ετοιμότητα ο Κουσιάς μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 34’ το φάουλ εκτέλεσε ο Πλιάγκας, κεφαλιά «ξυράφι» από κοντά με τον Παπακωνσταντίνου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι και έτσι έδωσε την ευκαιρία να την διώξουν οι αμυντικοί.

Στο 44’ ο Παπακωνσταντίνου ανέτρεψε τον Γουλούλη, δόθηκε πέναλτι που το εκτέλεσε ο Σαπάκος για το 1-0. Στο 47’ ο Κατσαμπέλας από κοντά την κεφαλιά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 49’ το πρώτο σουτ έκανε ο Αναγνώστης, έδιωξε σωτήρια με τα πόδια ο Κοτλής, στην επαναφορά την κεφαλιά ο Τζέκας, μπλόκαρε και πάλι ο Κοτλής.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πατσιούρας έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή για τον Τζέκα που έκανε την κεφαλιά η μπάλα πέρασε μπροστά από την εστία του Κοτλή. Το επόμενο λεπτό καλό σουτ του Γανού, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 70’ ο Μπόντε Π. ξέφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ, μεγάλη επέμβαση του Κουσιά, το ριμπάουντ πήρε ξανά ο ίδιος παίκτης αλλά αυτή τη φορά την έστειλε άουτ. Στο 75’ ο Μπόντε Π. τροφοδότησε τον Ραμάι που έκανε την κεφαλιά από κοντά αλλά έφυγε άουτ.

Έμμεσο δόθηκε στο 82’ στον Κατσαμπέλα, το εκτέλεσε ο Τζέκας για να σταματήσει η μπάλα στο τοίχος. Στο 90΄οι Φαρσαλινοί ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Καναβού από τον Τσατσελάρι αλλά ο κ. Μπουρουζίκας που ήταν κοντά στη φάση καταλόγισε επιθετικό φάουλ, με τον αμυντικό της Γιάννουλης να προλαβαίνει να τσιμπάει τη μπάλα και έτσι το 1-0 δεν άλλαξε.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Χρόνης – Θ. Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Μπουκουβάλας (60′ Μπόντε Π.), Μπαμπάλης Ι., Γουλούλης (71΄Τατσελάρι), Αυλογιάρης, Καρέλας, Παπακωνσταντίνου, Κατσαμπέλας, Μπόντε Ντ. (88΄Τάφα), Ραμάι.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χ. Καπελιάνης): Κουσιάς, Πατσιούρας (60΄Κατσανάκης), Πλιάγκας (62΄λ.τ Τσούλης Δ.), Τσούλης Α. (71΄Καρέντζος), Τλούπας, Μπερσιάνης, Γανός, Κορδαλής (71΄Καναβός), Αναγνώστης, Παπακωνσταντίνου (71′ Κομισόπουλος Α.), Τζέκα.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Γκαρέλης, Πάλλας.