Βαθμολογία

Τρίποντο για την Ομόνοια

Η Ομόνοια κέρδισε εντός έδρας τη Δόξα Ομορφοχωρίου με το ευρύ 4-1. Μια νίκη που έφερε τους «βυσσινί» των Θανάση Τσουμάνη-Στέλιου Τζήμα στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ.

Στο 35’ ο Δάσκαλος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0). Στο 45’ ο Σκουλίδης με εξαιρετική κάθετη έβγαλε τετ α τετ τον Δρόσο, ο οποίος πλάσαρε σωστά και έκανε το 2–0.

Η Δόξα Ομορφοχωρίου κατάφερε να αντιδράσει στο 62’ κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Παναγιώτης Ρομουλίνο και δεν αστόχησε μειώνοντας σε  2–1. Ο Δρόσος με το δεύτερό του τέρμα το ματς έκανε το 3–1 στο 88′, για να έρθει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μακρυνίκας να κάνει το τελικό 4-1.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Τ. Τσουμάνης-Σ. Τζήμας): Θεοχαρίδης, Παπαχρήστος, Μακρής, Μούτσα, Συγκούνας, Τσιάρας, Δρόσος, Σκουλίδης, Δάσκαλος, Χριστοδούλου,Τσιμπόλης. Έπαιξαν και οι Πεφτούλογλου Αλευράς, Μακρυνίκας, Γεωργατζάς.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μ. Γαραζανάκης): Μπίτης, Καλαφάτης, Μουστάκας, Κωσταρέλλος, Μακρυγιάννης, Τσακαβίτης, Γκέκας, Τζόγκα, Μπόρδουακ, Σφέτσος Α., Καββαδίας.

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Σκέτος, Γκουγκότης.