Βαθμολογία

Ισοπαλία στη Γλαύκη

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες του 2ου και 3ου ομίλου της Α1’ ΕΠΣΛ

Αναγέννηση Καλοχωρίου-Φιλοκτήτης Μελιβοίας 0-1

O Φιλοκτήτης Μελιβοίας επικράτησε εκτός έδρας με 0-1 της Αναγέννησης Καλοχωρίου. Στο 20’ ο Μιχάλης Παπαρίζος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ και έκανε το 0–1.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπανικολάου, κράτησαν το μηδέν και όσο και αν προσπάθησε η Αναγέννηση Καλοχωρίου δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Λυκοκώστας): Μαρδάνης, Γραβάνης (70′ Γκόλαντας), Μάρκου, Λούγκος Ι. (46′ Μπαλοδήμος), Σαμαράς Ν., Ζαβρής, Λούγκος Κ. (46′ Λίταινας Αντ.), Σαμαράς Αθ., Κοτάκος, Δούρος, Ντανίκας (38′ Παναγιωτίδης).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Παπανικολάου): Τσικρίκης, Πλατσάς, Παπαρίζος Μ. (50′ λ.τ. Γκουντάρας Ν.), Παπαρίζος Ρ., Λαδάς, Πασιάς, Μυλωνάς, Καπετάνιος, Κοταρέλας (80′ Χαρατσής), Σιμψιρής (82′ Ντόμπρα), Ντούμος (82′ Κουβαράς).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Τζιμούρτος, Λιόλιος.

Δάφνη Γλαύκης-Κίσσαβος Συκουρίου 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Γλαύκη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Κίσσαβο Συκουρίου. Στο 2΄ο Νίκος Τσιώλης σημάδεψε το κάθετο δοκάρι μετά από ωραία προσπάθεια του Σουλτούκη.

Η απάντηση από πλευράς Συκουρίου ήρθε το 14΄με ένα καλό σουτ του Αγγέλη να φεύγει άουτ και έτσι έληξε το α΄μέρος χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Στο 89΄ο Καραντώνης δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά μετά από ωραία ενέργεια του Κορδέλα ενώ στο 92΄ένα καλοζυγισμένο σουτ του Μπατζογιάννη μπλόκαρε ο Βουγιουρδής, με το 0-0 να μην αλλάζει ως το τέλος.

Δάφνη Γλαύκης (Γιώργος Παπαντωνίου): Σδούγκας, Μπατζογιάννης, Τσιώλης Ε., Ντόντος, Μπλέτσας, Μούμος, Κρίτσας, Τζιότζιος, Σουλτούκης (90’+2′ Καραγιάννης), Σβερκούλης, Τσιώλης Ν. (75′ Γελαδάρης Χρ.).

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Βουγιουρδής, Γκρέτσης, Ζαϊρές. Γκανάτσιος, Αγγέλης, Νεμπεγλέρας, Καραντώνης, Βελής, Τζούρας, Χασιώτης, Κορδέλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Καρακώστας, Σκυβαλίδας.

Αστήρ Μελισσοχωρίου-Αναγέννηση Πυργετού 2016 2-0

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου επικράτησε με 2–0 της Αναγέννησης Πυργετού, για τη 4η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ. Στο 5’ ο Ζαφειρίου, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, κάνοντας το 1 – 0.

Ο Πυργετός έχει δοκάρι, όταν από κεφαλιά του Δελητζάνη ο Τζήμας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μπόλος, σημάδεψε το δοκάρι! Στο δεύτερο μέρος ο Τζιόλας επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά και αυτός στάθηκε άτυχος βλέποντας τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Τέλος ο Διαμαντής για τον Αστέρα Μελισσοχωρίου στο 90′ «κλείδωσε» τη νίκη υπέρ της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 2–0.

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Τζήμας, Σδράλης, Παπαδημητρίου, Κολοβός, Γουργιώτης, Καραμάνος, Χαρούλης (50′ Μούμιας), Αγγελακόπουλος, Ζαφειρίου (90′ Αβαούλας), Λιάγκας, Πλης (70′ Διαμαντής).

Αναγέννηση Πυργετού: Παναγιωτόπουλος, Βρακάτος (60′ Δούρος), Γκανάβας (75′ Παζαράς), Δελητζάνης, Κατσιάβας, Σινάνι, Τζιόλας, Δόνος, Μπόλος, Πετρωτός (50′ Σινάνι), Τριανταφύλλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Κοτούμπας, Ντανταλής.

Δόξα Υπέρειας-Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων 1-3

Με τη νίκη απέδρασε από την έδρα της Δόξας Υπέρειας, ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, επικρατώντας με 1-3. Στο 22’  ο Θάνος Αμαρλαριώτης σκόραρε, ενώ μόλις εφτά λεπτά αργότερα, ο Θέμης Παιδής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 2 με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο 49′ ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε παράβαση εντός της περιοχής των Αγίων Αναργύρων σε χέρι αμυντικού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χρήστος Κερμελίδης, ο οποίος μείωσε σε 1 – 2.

Λίγο αργότερα ο Θέμης Παιδής, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα της αναμέτρησης, έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του με το 1–3. Τέλος ο Τζεμολάρι σημάδεψε το δοκάρι της εστίας της Υπέρειας στο 84’.

Δόξα Υπέρειας (Λάζαρος Λαζαρίδης): Σκαντζούρης Χ., Σπυρόπουλος, Τσιούρης Γ., Τσιούρης Ν. (70′ Καρακώστας), Τσούνι, Πατσιούρας, Ζαχαράκης, Γκατζόγιας, Κερμελίδης, Αρσενόπουλος, Πίσλης (46′ Δημητρίου).

Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Γκούγκλας (82′ Πολύμερος Δ.), Κατσογιάννης (61′ Γκόγκος), Ντουρουντάκης, Αντωνίου, Παναγιώτου, Τίκας (37′ λ.τ. Αντωνόπουλος), Νούσιος, Δοξαριώτης (61′ Τζεμολάρι), Αμαρλαριώτης, Παιδής.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Κοντογεώργος, Κοντογιάννης.