Βαθμολογία

Ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε Κουτσόχερο και Ναρθάκι!

Στα τελευταία λεπτά του ματς ο Αζέπης ισοφάρισε σε 2 – 2, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην Φορτούνα Κουτσόχερου με αντίπαλο το Ναρθάκι σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 16′ με σουτ του Καλφούντζου Ηλία που πέρασε άουτ. Ίδια κατάληξη και η κεφαλιά του ίδιου παίκτη τρία λεπτά αργότερα. Όπως και η προσπάθειά του στο 29′.

Στο 42’ ο Κώστας Καλφούντζος με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1–0. Στο 50′ ο Τσιτσικλής με ωραία ατομική ενέργεια ισοφάρισε σε 1 – 1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 69′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε την ανατροπή και το 1 – 2. Στο 86’ ο Αζέπης από κόρνερ του Δημητρέλη να διαμορφώσει το τελικό 2 – 2 και να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Κολοβός, Κουταλιάς, Καλφούντζος Κ., Γκουντρουμπής, Τασουλής (35’ λ.τ. Τσιάμης Γ.), Σκούπρας, Καλφούντζος Ηλ., Τσιάμης Χρυσ., Χατζής (70’ Αζέπης), Τσακουρίδης, Τσιούτσιας (55’ Δημητρέλης).

Α.Ο. Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζεϊμπέκης, Γκούνης, Καψιώχας, Καπετάνος (46′ Αρσενόπουλος), Λελετζής, Μπανιάς, Μπουλούτσος (52′ Αζάς), Καραβαγγέλης, Τσιτσικλής, Παπαθανασίου (71′ Χρόνης), Μισαηλίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Μίχος, Κουτίνα.