Βαθμολογία

Πήρε το ντέρμπι ο Ηρακλής Χάλκης (PICS)

Ο Ηρακλής Χάλκης επικράτησε με 2–0 του Απόλλωνα Γαλήνης, για τη 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α1’ ΕΠΣΛ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΜΑΚΟΣ

Ο Ηρακλής Χάλκης ανεβάζει στροφές το τελευταίο διάστημα και παρουσιάζει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο με το νέο τεχνικό κ. Θοδωρή Στεργιάδη που έχει μόνο νίκες!

Στο 45’ ο Χρήστος Ρέψης έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας της Γαλήνης μετά από γύρισμα του Θάνου Καλογιάννη για το 1-0.

Στο 70’ ο Σπύρος Ιωαννίδης δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα Σβάρνα μετά από «κλέψιμο» της μπάλας και πάσα από τον Χρήστο Ρέψη, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2 – 0.

Από πλευράς Απόλλων Γαλήνης, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με τους Αιμίλιο Λεσάι οριζόντιο δοκάρι (40′) και Τζέφρι Σινάν.

Ηρακλής Χάλκης (Θοδωρής Στεργιάδης): Κατηγιάννης, Τσάντος, Πρίφτης Ν., Πρίφτης Φ., Βογιατζής Σ., Μπράτσια, Μπακαλούλης, Ευαγγέλου, Ρέψης (90’+1′ Βογιατζής Π.), Ιωαννίδης (75′ Ντινούλης), Καλογιάννης (88′ Μετσοβίτης).

Απόλλων Γαλήνης (Κώστας Βασίλης): Σβάρνας, Αγκόλι, Μαρούδης (80′ Παπαθανασίου), Καμβούκος, Γκουτσιούδης, Τζήκας, Ρουμελιώτης, Λεσάι (70′ Ζυγογιώργος), Μωυσιάδης, Σινάν, Βαρσάμης (85′ Ζυγούρης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Στάικος, Πάλλας.

Παράπονα από την Γαλήνη

Η διοίκηση της Γαλήνης ευχαριστεί την ομάδα της Χάλκης για την φιλοξενία, εκφράζει όμως παράπονα για την διαιτησία του αγώνα καθώς και για τον τεχνικό της Χάλκης κ. Θοδωρή Στεργιάδη.