Βαθμολογία

Από νίκη σε νίκη τα «λιοντάρια» (PICS)

Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Ελευθεραί μέσα στην Μάνδρα με σκορ 0-4. Η ομάδα του Ελευθεραί έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο (3’, 5’ 41’).

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Μάνδρα δεν μπόρεσε να αντιδράσει, βρέθηκε σε άσχημη ημέρα, δεν είχε συγκέντρωση και δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Στην επανάληψη στο 50’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και το τέταρτο τέρμα. Δείγμα της κακής ημέρας που βρέθηκε η Μάνδρα ήταν που στο 70’ έχασε και πέναλτι. Στο 3’ το φάουλ εκτέλεσε ο Μακρίδης, ο Ντελόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μακρίδης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 22’ το σουτ του Τσαπράζη βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Καλή στιγμή για την Μάνδρα στο 38’ όταν το καλό σουτ του Ζούγκα Μαρ., πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 41’ ο Γαρυφαλλόπουλος με σουτ έκανε το 0-3, ενώ στο 50’ ο Μακρίδης έκανε το πρώτο σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Κοκκαλάρας, στην επαναφορά ο Γαρυφαλλόπουλος έκανε το 0-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 70’ πέναλτι κέρδισε ο Τασιούλης για την Μάνδρα, εκτέλεσε ο Τεκέδης που έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΑΕ Μάνδρας 2016 (Γιάννης Παπαναστασίου): Κοκκαλάρας, Ζούγκα Μαρ., Γούτας (57΄Καδόγλου), Τεκέδης, Τζήκας (57’ Κιτσόπουλος), Χλόπτσιος, Ζούγκα Μαν. (38’ λ.τ. Αθανασόπουλος), Παπαδημητρίου, Μαγκούφης (33’ Τασιούλης), Φασούλας, Παπαδόπουλος Ν.Δ. (46’ Φωτάκης).

ΑΟ Ελευθερών (Γιάννης Μπάγκας): Φιλοκώστας, Ντελόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τσιαδήμος Γ. (55’ Τόλλιας Κ.), Ζησόπουλος, Μακρίδης (70’ Κατσικαλούδης), Τσεκούρας, Ζιάρρας, Γαρυφαλλόπουλος (55’ Ανυφαντής), Τσαπράζης Σ. (55’ Τριτόπουλος), Δάσσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Μάνος, Ντελέζος.