Βαθμολογία

Απέκτησε εννιά παίκτες ο Ασπρόπυργος

Την απόκτηση των Ντμίτροβιτς, Μλαντένοβιτς, Μουκίδη, Τσιντώνη, Αγγελόπουλο, Αργυρόπουλο, Βασιλείου, Μαρούδα και Καλομοίρη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ασπρόπυργος. Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ασπρόπυργος:

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Filip Dmitrovic , ο 25 χρόνος τερματοφύλακας αγωνιζόταν την περσινή χρονια στον Άυστριακη Ried και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονια με υγεία. Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Sinisa Mladenovic , ο 29 χρόνος αμυντικός αγωνιζόταν την περσινή χρονια στην Graficar στην Σερβία και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονια με υγεία. Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Μουκίδη , ο 27 χρόνος μέσος αγωνιζόταν την περσινή χρονια στον Άγιο Ιερόθεο και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονια με υγεία. Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ορεστη Τσιντωνη , ο 21 χρόνος μέσος αγωνιζόταν την περσινή χρονια στον Εθνικό Πειραιώς και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονια με υγεία.

Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Αγγελοπουλο , ο 23 χρόνος μέσος αγωνιζόταν την περσινή χρονια στην κυπριακή Asyl και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονια με υγεία. Η ΠΑΕ Ασπρόπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λεωνιδα Αργυροπουλο , ο 30 χρόνος αμυντικός έπαιξε την προηγούμενη χρονια στον Λεβαδειακο και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονια με υγεία. Η ΠΑΕ Ασπροπυργος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Θωμά Βασιλειου , ο 26 χρόνος επιθετικός αγωνίστηκε στο πρώτο εξάμηνο στην ομάδα μας και στο δεύτερο μισό της περιόδου στα Χανιά , του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονια. Η ΠΑΕ Ασπροπυργος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Μαρούδα , ο 23 χρόνος επιθετικός προέρχεται απο τον Ολυμπισκο Βόλου και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονια με υγεία.

Η ΠΑΕ Ασπροπυργος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ποδοσφαιριστή Λεωνιδα Καλομοίρη , ο 20 χρόνος ποδοσφαιριστης προέρχεται απο τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονια με υγεια.