Βαθμολογία

Πανέτοιμη και δίχως προβλήματα ενόψει Παναθηναϊκού

Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ενημερώνει: «Πανέτοιμοι για την πρώτη δοκιμασία στο πρωτάθλημα της Basket League είναι η ομάδα της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory. Η προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Κυριακή (25/10) στις 19:30, ολοκληρώθηκε με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Λίνου Γαβριήλ. Η προπόνηση του Σαββάτου (24/10) ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και όλοι είναι αποφασισμένοι για το καλύτερο αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Να σημειωθεί ότι για λόγους τακτικής έμεινε εκτός αποστολής ο νεαρός Γιάννης Τσιούλκας.

Η αποστολή: Μούρτος, Καμπερίδης, Κώττας, Παπαδάκης, Σπυρόπουλος, Μόσιαλος, Goodwin, Brown, Rush, Smith, Webb, Καμάρα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας λόγω της πανδημίας, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και θα τηρηθούν αυστηρώς όλοι οι κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου του ΕΣΑΚΕ. Η αναμέτρηση της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory στο ΟΑΚΑ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, σε ζωντανή μετάδοση, από την ΕΡΤ-3 και το ERT Sports».

Γεύμα σε άριστο κλίμα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό

«Σύσσωμη η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory έπειτα από τα αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ για τον Covid-19, την Παρασκευή (23/10)  το βράδυ δείπνησε στην ψαροταβέρνα «Κυματολήγη», μέσα σε άριστο κλίμα.

Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας αλλά και τον άνθρωπο της εταιρείας «ΑΛΦΑ Γεωργικά Εφόδια» κ. Κωνσταντίνο Γιαννακό, για την προσφορά του τραπεζιού στους ανθρώπους της ομάδας».

Αρνητικά όλα τα τεστ για τον Covid-19

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι οι παίκτες υποβλήθηκαν πριν την πρεμιέρα της Basket League στα καθιερωμένα τεστ για τον Covid-19, όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Τα αποτελέσματα, όπως έγινε γνωστό από το διαγνωστικό εργαστήριο Gene Lab, ήταν όλα αρνητικά.

Τα μέλη της αποστολής θα ταξιδέψουν το μεσημέρι του Σαββάτου (24/10) με προορισμό την Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League».