Βαθμολογία

Άρης: Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού!

Ανακούφιση στον Άρη καθώς όλα τα νέα τεστ που υποβλήθηκαν οι πάντες, βγήκαν αρνητικά-Επανέρχονται στη φυσιολογική ροή προπονήσεων. Βαθιά ανάσα πήραν οι άνθρωποι του Άρη! Το πρωί της Παρασκευής (23/10) όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού. Τα αποτελέσματα είναι όλα αρνητικά και έτσι δεν αυξήθηκαν τα κρούσματα στους «κίτρινους», που ήδη έχουν δέκα άτομα της ομάδας σε καραντίνα. Επτά παίκτες και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ανησυχία ήταν τεράστια τις τελευταίες ώρες, ειδικά απ’ τη στιγμή που δύο ακόμη άνθρωποι του Άρη παρουσίασαν συμπτώματα ίωσης. Τέλος καλό όλα καλά όμως! Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα για όλους κι έτσι μπορεί σιγά-σιγά να επανέλθει στη φυσιολογική της ροή η καθημερινότητα των «κίτρινων».

Αυτό θα γίνει μέσω της επιστροφής στις προπονήσεις σε ένα γκρουπ, καθώς μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης η δουλειά γίνεται σε πολλά γκρουπ και αφορά μόνο τη φυσική κατάσταση. Ούτε καν χρήση των αποδυτηρίων στο «Δασυγένειο» δε μπορούσε να γίνει!

Ο Άκης Μάντζιος θα μπορεί να δουλέψει με την ομάδα του σε κανονικούς ρυθμούς πλέον. Περιμένοντας να τελειώσει με το καλό η καραντίνα όσων προσβλήθηκαν απ’ τον κορονοϊό.

Την ερχόμενη Τρίτη, πάντως, θα υπάρξει νέο τεστ σε όλη την ομάδα. Αυτή τη φορά θα κάνουν και αυτοί που έχουν προσβληθεί απ’ τον Covid-19. Ο λόγος δεν είναι άλλος απ’ το να διαπιστωθεί μήπως κάποιοι εξ αυτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ξεπεράσουν γρηγορότερα τον ιό και προκύψουν αρνητικά τεστ. Κάτι που σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα τους δώσει τη δυνατότητα να βγουν συντομότερα απ’ την καραντίνα.