Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος 33 χιλιομέτρων»

Στην αίθουσα τύπου και συγκεκριμένα στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή 23/10 ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Δημήτρης Πινακάς.

Παρουσία δυο δημοσιογράφων, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγείας, απάντησαν στις ερωτήσεις για την πορεία της ομάδας και την γενική εικόνα της. Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Γρηγορίου ανέφερε:

«Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος 33 χιλιομέτρων και βρισκόμαστε ακόμα στο 4ο χιλιόμετρο. Πιστεύω πολύ σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεση μου. Σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αλέξη Κούγια έχουμε θέσει ως πλάνο να δημιουργήσουμε μια βάση με Έλληνες παίκτες.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την χρησιμοποίηση του Δημήτρη Πινακά και την πρόοδο του Λαρισαίου Νεαρού είπε: «Ο Δήμητρης δούλεψε πολύ στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω καραντίνας την περασμένη σεζόν και ήρθε εμφανώς βελτιωμένος».

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είπε τα εξής: «Ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα, αγωνίστηκα με την αγαπημένη μου ομάδα σε ένα γήπεδο που μεγάλωσα στις κερκίδες του. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ και με τον καιρό να αγωνίζομαι περισσότερο».