Βαθμολογία

«Πολυτέλεια οι Αθανασιάδης και Γλύκος»

Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, αναφέρθηκε μιλώντας στο Metropolis 95.5 στις μεταγραφές των Κλάους-Γλύκου, αλλά και στον Γιώργο Τζοβάρα. «Μέχρι το βράδυ πιστεύω θα υπογράψει» είπε αρχικά για τον Κλάους και συνέχισε: «Ο Παναγιώτης υπέγραψε από χθες. Μπορεί και οι δύο να έχουν καιρό να αγωνιστούν όμως μόνο που έχουν φορέσει την φανέλα της εθνικής δίνει κίνητρο στην ομάδας μας και η ηλικία τους δεν είναι απαγορευτική. Θεωρώ ότι είναι σε ώριμη ηλικία για να παίξουν ποδόσφαιρο. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο για την αξία τους. Είναι πολυτέλεια αυτοί οι παίκτες για την κατηγορία. Αναβαθμίζεται και η ομάδα μας. Εμείς ελπίζουμε τώρα που θα είναι ο Κλάους στην ομάδα μας να δείξει την αξία του στην αρένα και να αποδείξει ότι έκαναν λάθος που δεν τον εμπιστεύτηκαν. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για την στήριξη του κόσμου, με δεδομένο ότι υπάρχει και η ΑΕΛ: «Από την αρχή μας είχε αγκαλιάσει ο κόσμος, έχουμε την βοηθειά του. Η ΑΕΛ είναι πάντα στην καρδιά μας, από εκεί και πέρα έχουμε την δικιά μας ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Γιώργο Τζοβάρα: «Είναι πολύ μεγάλο ταλέντο και εί,αστε πολύ ευχαριστημένοι και ελπίζω να είναι η χρονιά του. Εύχομαι και στο πρωτάθλημα να συνεχίσει αυτή την πορεία».


Πηγή: metrosport.gr