Βαθμολογία

ΝΠΣ Βόλος: Θετικός στον κορονοϊό ο Μπέος

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Δήμαρχος και πρόεδρος του Βόλου. Ριζική ανατροπή στην υγεία του Αχιλλέα Μπέου παρατηρήθηκε τις τελευταίες ώρες, καθώς μετά τα πρώτα δύο αρνητικά τεστ που υποβλήθηκε για τον κορονοϊό, το τρίτο που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε πως είναι θετικός στον νέο ιό.

Όπως υποστήριξε ο Δήμαρχος και πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος με νέο μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Facebook, παραμένει κλινήρης χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα και περιμένει τις οδηγίες των γιατρών. Αναλυτικά, στο μήνυμα αναφέρεται:

«Φίλες και φίλοι,

αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορωνοϊό!

Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».