Βαθμολογία

Άρης: Η επίσημη θέση για τα 10 κρούσματα στην ομάδα

Απολύμανση και καραντίνα περιλαμβάνει το μενού στους «κίτρινους» μετά τα 10 κρούσματα στην ομάδα. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (20/10) ο Άρης, καθώς έπειτα από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε πως 10 μέλη της ομάδας, ποδοσφαιριστές και επιτελείο, είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Για τον λόγο αυτό, η «κίτρινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως έχουν ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως απολύμανση σε όλους τους χώρουες του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου αλλά και νέα τεστ στην ομάδα.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Άρης, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά 10 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του staff της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες.

Η ΠΑΕ Άρης, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς, ενώ σήμερα το πρωί πραγματοποιείται απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Τα 10 μέλη της ομάδας μας που βρέθηκαν θετικοί θα απέχουν από τις προπονήσεις για 14 μέρες, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η ΠΑΕ Άρης εύχεται ταχεία ανάρρωση στα μέλη της και γρήγορη επιστροφή».