Βαθμολογία

Καρίτσα – Οικονόμος Τσαριτσάνης 3-0

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εντός έδρας, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου εμφανίστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη και δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 3-0, επί του αξιόμαχου συνόλου των φιλοξενούμενων του Νίκου Φώλλα.

Η ομάδα της Καρίτσας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, παίζοντας δημιουργικό ποδόσφαιρο και έχασε αρκετές ευκαιρίες με τον Γκίκα,, τον Κυρτέγο και τον Κυπαρίσση. Στο 30ο λεπτό, ο αρχηγός της ομάδας, Κυρτέγος, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, με πλασέ από πολύ δύσκολη θέση, πετυχαίνοντας το 1-0, που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα της Καρίτσας συνέχισε να πιέζει και είχε ευκαιρίες με τους Τόλιο, Γκίκα και Κυρτέγο. Στο 52ο λεπτό, ο Κυρτέγος και πάλι πέτυχε το 2-0, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό του Γκίκα με τον Κυπαρίσση και ασίστ του τελευταίου.

Το τελικό 3-0 πέτυχε ένας εκ των κορυφαίων του σημερινού παιχνιδιού, ο Γκίκα, με εξαιρετικό σουτ, μετά από ασίστ του Αλεξίου, στο 71ο λεπτό.

*Η Διοίκηση της Α.Ε Καρίτσας εύχεται στον Οικονόμο Τσαριτσάνης καλή χρονιά και να πετύχει τους στόχους του.

Πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Α.Ε. Καρίτσας