Βαθμολογία

Ωραίο παιχνίδι στο Ομορφοχώρι που δεν ανέδειξε νικητή (PICS)

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (18/10) στο φιλόξενο Ομορφοχώρι. Η τοπική Δόξα αντιμετώπισε τη Θύελλα Ελάτειας για τον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Οι δύο ομάδες απέσπασαν από έναν βαθμό στο τελικό 1-1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σε εξαιρετική κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος όπως και οι γηπεδικές εγκαταστάσεις του γηπέδου. Στο 15’ ο Σπύρος Γκαραγκούνης επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπίτης. Ενώ την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του ίδιου παίκτη δύο λεπτά μετά.

Στη συνέχεια ο έτερος Γκαραγκούνης έπιασε ένα καλό σουτ από τα αριστερά, όμως είδε τη προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι! Το ημίχρονο έκλεισε με φάση για την Ελάτεια, όταν στο 45′ ο Αβέλλας με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως όλα άλλαξαν. Και αυτό γιατί το Ομορφοχώρι στη πρώτη του καλή στιγμή κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 53’ ο Σφέτος με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Θάνο Μακρυγιάννη και αυτός με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά σκόραρε για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι στο 61′ έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά το σουτ του Μητσιάκου, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 86’ ο Τζίκα εκτέλεσε κόρνερ, ο Διμιτρόβ που είχε περάσει νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο πήρε τη κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1–1.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μανώλης Γαραζανάκης): Μπίτης, Μακρυγιάννης, Τσόγκα, Μουστάκας, Κορδέλας (57′ Μπουτακίδης), Σφέτσος, Καββαδίας, Καλαφάτης, Μαξιμιάδης, Μητσιάκος (78′ Γκέκας), Βόγλης.

Θύελλα Ελάτειας (Θοδωρής Σολωμός): Φαρμάκης, Ζάρρας Ε., Λάλλας (72′ Χαλίτσιος), Στογιάννης, Ζάρρας Β., Τσιντώτας, Αβέλλας (53′ Διμιτρόβ), Γκαραγκούνης Χ., Γκαραγκούνης Σπ., Τζίκα, Φάρα (46′ Πάσχος).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Τάνας, Καραμαγκιόλας.