Βαθμολογία

Σημαντικό «διπλό» για τον Ηρακλή Χάλκης!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την Χάλκη! Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του έμπειρου κόουτς κ. Θοδωρή Στεργιάδη με την ομάδα της Χάλκης.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γρήγορα τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν χαρούμενο τον προπονητή τους, πριν καν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου στο ματς. Καθώς στο 29′, ο Μπράτσια ήταν σκόρερ για το 0–1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 46′ λοιπόν, ήταν σειρά του Ιωαννίδη να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0–2. Στο 90′ αποβλήθηκε από τον διαιτητή ο Πρίφτης Ν. για τους φιλοξενούμενους. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Φιλοκτήτης και στο 92’ μείωσε σε 1–2 με τον Πασσιά, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας είχε τρία δοκάρια στο παιχνίδι, όλα με τον Άρη Καπετάνιο, στο 1ο, 58ο και 68ο λεπτό της αναμέτρησης.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Παπανικολάου): Τσικρίκης, Πλατσάς, Λαδάς, Μυλωνάς, Κουβαράς, Πασσιάς, Γκουντάρας (65′ Παπαρίζος Ρ.), Χαρατσής (46′ Σιμψιρής), Καπετάνιος, Ντούμος, Παπαρίζος Μ.

Ηρακλής Χάλκης (Θοδωρής Στεργιάδης): Κατηγιάννης, Τσάντος, Πρίφτης Ν., Βογιατζής Π., Βογιατζής Σ., Ευαγγέλου (70’ Βογιατζής Χ.), Μπράτσια, Μπακαλούλης, Μπλατσέρη (20’ λ.τ. Καλογιάννης), Ιωαννίδης (87’ Ντινούλης), Ρέψης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Παπαγεωργίου, Δίχρης.