Βαθμολογία

Ισοπαλία μετά από ματσάρα στο ΠΟΕ – Αναγέννηση Καρδίτσας

Σ ένα ανοιχτό παιχνίδι-διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, το οποίο διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο ΠΟ Ελασσόνας κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό βαθμό απέναντι σε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα όπως είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Τη και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, τη και αν λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού βρέθηκε να χάνει με 2-1, το νεανικό σύνολο του Ζήση Ζιάγκα κοίταξε χωρίς φόβο στα μάτια των αντίπαλο και κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας που βάσει της γενικής εικόνας του παιχνιδιού κρίνεται δίκαιος.

Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα προηγήθηκε 0-1 στο 41’ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Λώττα που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα της Ελασσόνας ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ματούλα στο 81’, ενώ λίγο αργότερα, στο 88’ η Αναγέννηση Καρδίτσας θα πάρει και πάλι το προβάδισμα με κοντινή κεφαλιά του Τζέκου κάνοντας το 1-2.

Ο ΠΟΕ όμως δεν είχε πει όμως την τελευταία του λέξη. Στο 90+5 μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπαρλαγιάννης, που είχε περάσει πριν λίγο στο παιχνίδι σαν αλαγή, με κεφαλιά θα κάνει το 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, σκορ με το οποίο θα τελειώσει ο αγώνας.

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Καραμούλας (70’ Μουστάκας), Γκαντούνας (35΄Πεπκολάι), Σουγλής, Λαγός, Νταμπώσης, Γκαμπέτας (86 Μπαρλαγιάνης), Αθανασούλης, Λαζαρίδης, Ματούλας (86’ Περτζιόνι), Καραγκούνης (70’ Ζηρδέλης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Τσάμης, Εκιζόγλου, Γκουγκούδης, Νίκιτς, Αρχοντής, Κουτρομάνος, Θεολόγης, Ξέρρας (72’ Μπακρατσάς), Τζέκος, Λώττας (66’ Τσιρογιάννης), Χασομέρης.


Πηγή: elassona884.gr