Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα Γαλήνης (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Πλατυκάμπου την Κυριακή (18/10) ανάμεσα στην ομάδα του Απόλλωνα Γαλήνης που κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-0 απέναντι στον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ντεμπούτο με το δεξί για τον τεχνικό του Απόλλωνα Γαλήνης Κώστα Βασίλη που είδε την ομάδα του να παίρνει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σημερινό ματς.

Στο πρώτο μέρος η Γαλήνη ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, κέρδισε τις προσωπικές μονομαχίες, πέτυχε νωρίς το γκολ στο 16’ και έφτανε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Από την άλλη ο Πανιώνιος δεν είχε ρυθμό, καθαρή σκέψη και έχανε την μπάλα εύκολα από τον αντίπαλο. Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο αφού στο 55’ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απειλήσουν.

Στο 16’ από ελεύθερο του Σβάρνα, πήρε την κεφαλιά ο Βαρσάμης, ο Σινάν πέρασε την άμυνα και πλάσαρε άψογα στην δεξιά πλευρά του Κίτσα Ι. (1-0).

Στο 27’ ωραίο σε εκτέλεση φάουλ του Σινάν, έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Κίτσας Ι. Στο 38’ ο Πανιώνιος είχε μία καλή στιγμή όταν ο Ελιζόπουλος έβγαλε τη σέντρα μέσα στη περιοχή, το σουτ του Γκαρίπη έφυγε άουτ.

Στο 53’ το σουτ του Ελιζόπουλου από κοντά έδιωξε σωτήρια ο Σβάρνας. Δύο λεπτά μετά το φάουλ εκτέλεσε ο Λεσάι, την κεφαλιά ο Βαρσάμης για το 2-0. Στο 84’ καλό σουτ του Σινάν, τη μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι ο τερματοφύλακας. Και στο 88’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Σινάν, πήρε ο Τζίκα, ξανά έδωσε στον Σινάν που έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι εκεί όπου ο Μωυσιάδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0. Κορυφαίος παίκτης για την ομάδα της Γαλήνης ήταν ο Τζέφρι Σινάν.

Απόλλων Γαλήνης 2016 (Κώστας Βασίλης): Σβάρνας, Μαρούδης, Ζυγούρης, Ζυγογιώργος, Καμβούκος, Τζίκα Α., Ρουμελιώτης, Λεσάι (65’ Μωυσιάδης), Αγγόλι, Σινάν (88’ Πουζιώνης), Βαρσάμης (88’ Μολιότσιος).

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Τσαλάγκας): Κίτσας Ι., Σερέτης Π. (63’ λ.τ. Σκέντζας Ρ.), Βασιλείου, Κανής, Κίτσας Γ., Φλώρος, Δημόπουλος (58’ Δαλαμπύρας), Σκέντζας (73’ Αζιζόγλου), Γκαρίπης (46’ Χαν), Κίτσας Π., Ελιζόπουλος (73’ Παπαγεωργίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Δεδικούσης, Σιαπλούλης.