Βαθμολογία

Νίκη και ωραίο ποδόσφαιρο για την Πελασγιώτιδα (PICS)

Η Πελασγιώτιδα επικράτησε με 2–0 του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α1’ ΕΠΣΛ το Σάββατο (17/10) στο γήπεδο Θεσσαλικού.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο ματς και συνδύασαν το θέαμα με την ουσία. Στο 25’ ο Κώστας Κουσιώρας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά από σέντρα του Κουτσικούλη για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κώστα Μπακατσή σημείωσαν ακόμη ένα γκολ και ουσιαστικά «κλείδωσαν» τη νίκη. Στο 64′ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μούτο εντός της περιοχής των Χαλκιάδων. Ο Τσιαντούλης από την άσπρη βούλα διπλασίασε τα τέρματα της Πελασγιώτιδας.

Στη συνέχεια του αγώνα τίποτα δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την δεύτερή τους νίκη για φέτος με τελικό σκορ το 2 – 0. Να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τασιόπουλου στο 90′.

Από την άλλη εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η εμφάνιση του 14χρονου Χριστώνη με την ομάδα της «Πέλας».

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Τσιγγάνης, Μαριγκούλης, Γκόγκος Β., Γελαλής Π., Καλούσης (80′ Θώμος), Κουτσικούλης, Ζυγογιάννης (80′ Ιορδανίδης), Κουσιώρας (56′ Τσιαντούλης), Μούτος (77′ Τσέλα), Χριστώνης.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Βαρσάμης, Γκουλιάρας, Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Μητσόπουλος, Μπατζιανούλης, Βόπης, Τασιόπουλος, Νασιούλας (60′ Πέτσας), Ρουμάνης (55′ λ.τ. Ντραμπάκουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Δίχρης, Ντανταλής.