Βαθμολογία

«Αγριεμένα τα λιοντάρια», νίκησαν με 3-1 το Κουτσόχερο (PICS)

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο (17/10) στο γήπεδο του Ελευθεραί ανάμεσα στην τοπική ομάδα που επικράτησε με σκορ 3-1 και την Φορτούνα Κουτσοχέρου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η νίκη αυτή έφερε στην κορυφή τα «λιοντάρια». Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, είχαν την κατοχή, όμως τις ευκαιρίες είχε το Ελευθεραί. Στο 35’ η Φορτούνα έμεινε με παίκτη λιγότερο και στην εκπνοή του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν.

Στην επανάληψη το Ελευθεραί ανέβασε «στροφές» και πέτυχε άλλα δύο τέρματα. Έπαιξε πολύ συγκροτημένα η ομάδα του Γιάννη Μπάγκα, με κορυφαίο παίκτη τον Άκη Ντελόπουλο κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα που όμως δεν ήταν σε καλή ημέρα.

Στο 10’ ο Δάσσιος ξέφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ που έφυγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Επτά λεπτά μετά ωραία σέντρα του Ντελόπουλου στον Τσαπράζη που έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ. 

Στο 28’ εξαιρετική ενέργεια από τον Ντελόπουλο που έβγαλε για τον Γαρυφαλλόπουλο αυτός όμως αστόχησε. Στο 35’ απευθείας κόκκινη στον Σαλοκανά για εξύβριση. Στο 38’ πάλι ο Δάσσιος έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση που έφυγε όμως άουτ.

Στο 40’ μεγάλη ευκαιρία με τον Τασιό που έκανε το σουτ έφυγε όμως άουτ ύστερα από καλή ενέργεια του Τσιούτσια Λ. Στο 44’ ο Δάσσιος άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Τσαπράζη που έκανε την προσποίηση μέσα στην περιοχή, την κεφαλιά πήρε ο Γαρυφαλλόπουλος που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Καλή στιγμή για την Φορτούνα στο 55’ όταν ο Σιούτας έκανε την ασίστ για τον Τσιούτσια Λ. που από κοντά αστόχησε.

Στο 65’ ωραία ενέργεια από τον Τσαπράζη που έδωσε για τον Γαρυφαλλόπουλο, αυτός για τον Ζιάρρα που με το «ξερό» μονοκόματο σουτ έκανε το 2-0.

Στο 67’ ο Γαρυφαλλόπουλος έκανε την πρώτη ενέργεια, στη συνέχεια ο Δάσσιος ανατράπηκε, κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε για το 3-0.

Στο 90’ ο Μιχαλόπουλος δέχθηκε δύο κάρτες μαζί και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στο ίδιο λεπτό ο Χατζής έκανε το πρώτο σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Φιλοκώστας, στην επαναφορά ο Σκούπρας έκανε την προβολή και μείωσε στο τελικό 3-1.

ΑΟ Ελευθερών (Γιάννης Μπάγκας): Φιλοκώστας, Ντελόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τσιαδήμος Γ., Ζησόπουλος, Τσεκούρας (82’ Κατσικαλούδης), Μακρίδης (62’ Τριτόπουλος), Ζιάρρας, Γαρυφαλλόπουλος (72’ Τόλλιας Κ.), Τσιαδήμος Σ., Δάσσιος.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σπύρος Ευαγγέλου): Κιτσόπουλος, Τασιός, Καλφούτζος Κ. (71’ Χατζής), Γκουντρουμπής, Τασούλης, Σκούπρας, Τσιάμης Β., Σαλοκανάς, Τσιούτσιας Λ. (61’ Παζάρας), Τσιάμης Γ. (46’ Σιούτας), Τσακουρίδης (61’ Τσιούτσιας Α.).

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Λιόλιος, Κουρέτσος.