Βαθμολογία

Γ’ Εθνική: Αναβολή αγώνα, μετά από 4 κρούσματα σε ομάδα

Οι φόβοι για νέα αναβολή αγώνα στη Γ’ Εθνική, επειδή σε ομάδα βρέθηκαν κρούσματα κορονοϊού επαληθεύτηκαν. Ο συναγερμός που σήμανε στον Διαγόρα Βραχνεΐκων, όπου βρέθηκαν αρχικά τρία ύποπτα κρούσματα κορονοϊού, αποδείχτηκε αληθής.

Η διοίκηση υπέβαλλε όλη την ομάδα σε τεστ κορονοϊού και τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπάρχουν τέσσερα θετικά κρούσματα. Αυτομάτως σημαίνει την αναβολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Αίαντα Γαστούνης, για τη 2η αγωνιστική του 9ου ομίλου, καθώς η σχετική ΚΥΑ αναφέρει αναβολή αγώνα εάν βρεθούν σε μια ομάδα τρία ή περισσότερα κρούσματα.

Η ΕΠΟ αναμένεται άμεσα να ανακοινώσει την αναβολή της αναμέτρησης. Ήδη η ΕΠΟ έχει προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα Ηρακλής Λάρισας-Μακεδονικός Φούφα, λόγω του lockdown που επιβλήθηκε στον νομό Κοζάνης.

Η ενημέρωση του Διαγόρα για τα κρούσματα: «Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, την τοπική κοινωνία, ότι μετά τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ, τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19.

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου, οι τέσσερις προσβληθέντες ποδοσφαιριστές θα τεθούν σε καραντίνα για τις επόμενες ημέρες. Υπολείπονται 6 ακόμα δείγματα για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Επίσης εστάλη από τον ΕΟΔΥ βεβαίωση στην ΕΠΟ για την αναβολή του αγώνα με τον Αίαντα Γαστούνης όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη θα ενημερώσουμε άμεσα με νέα ανακοίνωση. Ο πρόεδρος Χρήστος Λούβαρης και το Δ.Σ. του Διαγόρα Βραχνεΐκων».