Βαθμολογία

Γκολ (4-2) και θέαμα από Λεβαδειακό και Απόλλωνα Λάρισας

Η ομάδα του Λεβαδειακού επικράτησε με 4-2 της αντίστοιχης του Απόλλωνα Λάρισας στο παιχνίδι φιλικό – προπονητικού χαρακτήρα, που έδωσαν σήμερα, Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, οι δυο ομάδες, στο γήπεδο του δημοτικού σταδίου της Λιβαδειάς, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα της “Super League 2” 2020-2021.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο σημερινό φιλικό, τουλάχιστον όσον αφορά στην ανάπτυξη και στην ευκολία δημιουργίας και τελειώματος των φάσεων, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έδειξαν σήμερα ότι είχαν πρόβλημα στην αμυντική τους λειτουργία. Εκτός αυτού, σε μια ανύποπτη φάση, τραυματίστηκε και ο Μόρας στο 36’ και αποχώρησε (όπως φάνηκε με πρόβλημα στην γάμπα).

Τόσο ο Σωτήρης Αντωνίου, όσο και ο Γιώργος Μάγγος, έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες τους οποίους είχαν στη διάθεσή τους και δοκίμασαν πρόσωπα και συστήματα.

Τα γκολ

Στο 10’ ο Κονέ εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά για τους γηπεδούχος, στο δεύτερο δοκάρι ο Αντώνης Γαϊτανίδης ήταν αυτός ο οποίος σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στην αριστερή (κλειστή) γωνία του Αστρά για να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, 1-0.

Στο 20’ και σε αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Λίταινας έκανε την κίνηση και την πάσα από αριστερά, από την άλλη πλευρά ο Μπαστιάνος με ωραία, κεφαλιά – «ψαράκι» νίκησε τον Γκέκα για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Συμελίδης, από τον άξονα, έβγαλε στην πλάτη των αμυντικών τον Γαϊτανίδη, ο νεαρός επιθετικός δεν αστόχησε στο πλασέ και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-1.

Δέκα λεπτά μετά από την έναρξη του β’ μέρους ο Λίταινας έκανε την ωραία, κάθετη, πάσα στην πλάτη των αμυντικών βγάζοντας τον Γκουντρουμπή στο τετ-α-τετ με τον Γκέκα, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έκανε πολύ ωραίο πλασέ και 2-2.

Στο 66’ έγινε το γέμισμα από αριστερά, ο Νίλι από καλή θέση με σουτ έγραψε το 3-2. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πολέτο έκανε πολύ ωραία κίνηση από τα αριστερά, έκανε ένα πολύ ωραίο “solo”, μπήκε και στην περιοχή και από δύσκολη θέση, με ωραίο σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία για να γράψει το 4-2 που έμελε να είναι και το τελικό.

Λεβαδειακός (Σωτήρης Αντωνίου, 3-4-3): Γκέκας  (70’ Στογιάνοβιτς) –  Λιάγκας (80’ Κυριαζής), Τσάπρας (80’ Μανιώτης), Παναγιώτου (67’ Μύγας) – Κάκκο (67’ Μαρίνος), Κονέ (80’ Λ.Τσιώλης), Μεχία (80’ Μαρκολίνο), Βήχος (80′ Θεοχάρης) – Νίλι (67’ Εν’Νομό), Γαϊτανίδης (67’ Νίκας), Συμελίδης (67’ Πολέτο).

Απόλλων Λάρισας (Γιώργος Μάγγος): Αστράς – Σκούπρας, Καρρίκι, Γκόλιας, Μόρας (36’ λ.τρ. Οκάν),  Χατζής, Λίταινας, Μπάλλας, Σούλτε, Μπαστιάνος, Τζοβάρας. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Πρίφτης – Καλούσης, Καμπέρης, Μπούσης, Νύκταρης, Μπαλογιάννης, Γκουντρουμπής, Μπάμπης, Νούσιος, Μάρτινς (Μπράιαν).


Πηγή: Starsports