Βαθμολογία

Λαρισαίος αθλητής θετικός στον κορωνοϊό

Νέα πληροφορία που προκαλεί ανησυχία στην πόλη της Λάρισας είναι το γεγονός ότι σ θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ένας Λαρισαίος αθλητής. Πρόκειται για αθλητής της ομάδας βόλεϊ της ΕΑΛ που βγήκε θετικός σε τεστ Covid-19 την Πέμπτη το απόγευμα 15/10.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: “Ο αθλητής παρουσίασε ήπια συμπτώματα (πυρετό) και με δική του πρωτοβουλία αφού ενημέρωσε τους υπεύθυνους του τμήματος, υποβλήθηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, στο οποίο και βρέθηκε θετικός.

Άμεσα ενημερώθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας που ήρθαν σε επαφή μαζί του και ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες κατόπιν συγκεκριμένων οδηγιών από τον ΕΟΔΥ.

Όλα τα εμπλεκόμενα μέλη θα υποβληθούν σε τεστ τις αμέσως επόμενες ημέρες, ενώ ως τότε θα βρίσκονται σε προληπτική καραντίνα (σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών).

Ο αθλητής βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του με ήπια συμπτώματα και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Κατόπιν των παραπάνω αποφασίστηκαν τα εξής:

α. Η ακύρωση συμμετοχής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στο τουρνουά Αχίλλεια στη Λαμία.

β. Η αναστολή των προπονήσεων και αγωνιστικών υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, έως ότου ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

γ. Η αναστολή των προπονήσεων και αγωνιστικών υποχρεώσεων των αναπτυξιακών τμημάτων βόλεϊ αγοριών, έως ότου ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων”.

onlarissa.gr