Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΛ και Βetshop.gr από φέτος «συμπαίκτες» στα γήπεδα!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρήκε στο Betshop.gr τον κατάλληλο «συμπαίκτη» και ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τη δημοφιλή στοιχηματική σελίδα, που θα είναι Υποστηρικτής της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020/21.

Σε μια ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά, το Betshop.gr στέκεται στο πλευρό του συλλόγου, στηρίζοντας τις προσπάθειες διάκρισης στα γήπεδα της Super League.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αλέξης Κούγιας, χαιρέτησε τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με την ακόλουθη δήλωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ και εγώ προσωπικά χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας μας με το Betshop και χαιρετίζουμε τη συνεργασία αυτή, ευχόμενοι να επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα και να δημιουργήσουμε ισχυρούς χορηγικούς δεσμούς, καθώς στα 5 χρόνια που είμαι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ έχω αποδείξει ότι οι βασικές και κεντρικές χορηγίες είναι σταθερά οι ίδιες, τιμώντας τους ανθρώπους και τις εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με τη σειρά τους.

Καλωσορίζω τη νέα χορηγία μέσω της οποίας το Betshop θα προβληθεί ποικιλοτρόπως στους εντός έδρας αγώνες μας στο ανακαινισμένο Στάδιο Αλκαζάρ, σε αυτή την ιδιαίτερη χρονιά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και σε διάφορες άλλες δραστηριότητες της ΠΑΕ ΑΕΛ, συνδέοντας την επωνυμία του Betshop με την ΠΑΕ ΑΕΛ σε επίπεδο προβολής και επικοινωνίας.

Εύχομαι αυτή η έναρξη της συνεργασίας μας να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια στέρεα και σε βάθος ετών σχέση  και μέσα από την οποία τα δύο brands να συνδεθούν σε μια σχέση που και οι δύο πλευρές θα τιμούν, θα ανανεώνουν και θα αναβαθμίζουν συνεχώς”.