Βαθμολογία

Η Επισκοπή έκανε δικό της τον Χρήστο Μπελεβώνη

Η Επισκοπή προχώρησε σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή καθώς έκανε δικό της τον Χρήστο Μπελεβώνη. Πρόκειται για έναν παίκτη 18 ετών, ο οποίος είναι Διεθνής μ την Εθνική Νέων και αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά: “Η ομάδα μας στόχευσε και πέτυχε να αποκτήσει τον νεαρό, πολλά υποσχόμενο και με την εθνική ομάδα των Νέων, Χρήστο Μπελεβώνη. Ο 18χρονος άρτι αφιχθείς από το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό επιχειρεί να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του ερχόμενος να βοηθήσει και προφανώς να βοηθηθεί εδώ στην Επισκοπή.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού ποδοσφαιριστή, Χρήστου Μπελεβώνη. Ο Χρήστος Μπελεβώνης είναι μόλις 18 χρονών (έχει γεννηθεί στις 29 Ιουλίου του 2002) και το μεγάλο του παράσημο είναι οι συμμετοχές του με τις εθνικές ομάδες των Εφήβων (Κ17) και των Νέων (Κ18).

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα δεν θα μπορούσε παρά να τα έχει κάνει στην ακαδημία του Παναιτωλικού. Αφού πέρασε απ’ όλα τα ηλικιακά τμήματα, το περασμένο καλοκαίρι έγινε επαγγελματίας υπογράφοντας για 4 χρόνια συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναιτωλικός. Αν και νεαρός

Είχε προηγηθεί μια καταπληκτική σεζόν στην Κ19 με 22 αγώνες, 7 γκολ και 4 ασίστ. Η ομάδα μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.»