Βαθμολογία

Εντός έδρας στραβοπάτημα για την Εθνική

Δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλλει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο της League C, στο Nations League, έχασε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου.

Η «γαλανόλευκη» κόλλησε στο 0-0 την Τετάρτη απέναντι στο Κόσοβο, στον μεταξύ τους αγώνα, που διεξήχθη στο -άδειο λόγω της πανδημίας- ΟΑΚΑ, κι έτσι είδε τη Σλοβενία, η οποία έκανε περίπατο (4-0) στην έδρα της Μολβαδίας, να την προσπερνά και να τη ρίχνει στη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Φαν'τ Σιπ είχε χαμένο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπακασέτα, ο οποίος νικήθηκε από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Επόμενος αγώνας της Ελλάδας είναι αυτός στην έδρα της Μολδαβίας στις 15 Νοεμβρίου, ενώ όπως όλα δείχνουν η πρώτη θέση θα παιχθεί τρεις ημέρες αργότερα, στο παιχνίδι με τους Σλοβένους στο ΟΑΚΑ.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (85’ Λαμπρόπουλος), Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Κουρμπέλης, Ζέκα (62’ Μπουχαλάκης), Λημνιός (73΄Πέλκας), Μάνταλος (62’ Φούντας), Μπακασέτας (73’ Φορτούνης) Παυλίδης

Κόσοβο: Μιούριτς, Ντρέσεβιτς, Αλίτι, Βοιβόντα, Πακαράντα, Σάλα, Λοσάι (34’ λ.τρ Ρασκάι), Καστράτι, Τσελίνα (63’ Χασάνι), Χαρντεργκιονάι, Κολόλι (80’ Ρασάνι)

Το πανόραμα

Ελλάδα – Κόσοβο 0-0

Μολδαβία – Σλοβενία 0-4

(8’ Λόβριτς, 37’ πεν. 42’, 55’ πεν. Βούκιτς)

Η βαθμολογία

Σλοβενία 10

Ελλάδα 8

Κόσοβο 2

Μολδαβία 1

Η επόμενη αγωνιστική

Μολδαβία – Ελλάδα

Σλοβενία - Κόσοβο