Βαθμολογία

Ασκεί έφεση ο Απόλλων Λάρισας

Η ομάδα της Λάρισας αναμένεται να υποβάλλει έφεση εντός των επόμενων ημερών ελπίζοντας στην δικαίωση για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση για την Super League 2. Όπως ανακοινώθηκε χθες (12/10) από την ΕΠΟ, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε και δεν χορήγησε άδεια Super League (2020-2021) στον Απόλλωνα Λάρισας. Οι ιθύνοντες του Απόλλωνα είναι έτοιμοι και σε περίπτωση που η ομάδα δεν δικαιωθεί στην έφεση που θα καταθέσει.

Να υπενθυμίσουμε, ότι στις 29 Απριλίου του 2020 και μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, σε περίπτωση μη αδειοδότησης ομάδας, αποφασίστηκε να απαγορευθούν οι μεταγραφές περισσότερων από τριών ποδοσφαιριστών άνω των 25 ετών και να επιτραπούν οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών κάτω των 25 ετών χωρίς αριθμητικό περιορισμό και επίσης να επιτρέπονται οι ανανεώσεις συμβολαίων επίσης χωρίς αριθμητικό περιορισμό και διάκριση υπηκοότητας.

Μέχρι στιγμής, οι μεταγραφές του Απόλλωνα άνω των 25 ετών είναι τέσσερις. Οι Μόρας, Μπάλλας, Γκόλιας και Πρίφτι. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σε περίπτωση που απορριφθεί η προσφυγή του Απόλλωνα... ο ποδοσφαιριστής που θα πληρώσει το «μάρμαρο» και τελικά δεν θα αποκτηθεί θα είναι ο έμπειρος τερματοφύλακας, Δημήτρης Πρίφτης.

Πηγή: liganews.gr