Βαθμολογία

Νίκος Φώλλας: «Πήραμε αυτό που μας άξιζε»

Οικονόμος Τσαριτσάνης πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στην έδρα του κόντρα στον Ερμή Αμύνταιου με σκορ 2 – 1 και ο νεαρός τεχνικός των πράσινων κ. Νίκος Φώλλας μίλησε στο Ράδιο  Ελασσόνα 88.4 για αυτή την πολύ σημαντική νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Θεωρώ ότι τα παιδιά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια γιατί ακολουθήσαν ακριβώς το πλάνο. Είπαμε ότι πρέπει να υπερτερήσουμε στο κομμάτι της δύναμης και πέρα από την τακτικής μας πρέπει να είμαστε πρώτοι στη μπάλα, να καταλάβει ο αντίπαλος ότι παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να ξεκινήσουμε νικηφόρα για να έχουμε μια καλή συνέχεια.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, θεωρώ ότι οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα μας αδικούσε.  Πήραμε αυτό που μας άξιζε και θεωρώ ότι  είμαστε μια ομάδα που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια  με νεαρούς παίκτες και η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη.

Ζήσαμε κάτι πρωτόγνωρο χωρίς τους φιλάθλους μας στις κερκίδες. Ειδικά στην έδρα μας ο κόσμος αποτελεί τον 12o παίκτη και  εύχομαι σύντομα να επιτραπεί η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα».

Ανδρέας Νικούλης

elassona884.gr