Βαθμολογία

Νίκη του Αμπελωνιακού σε φορτισμένο κλίμα… (PICS)

Μία μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Αμπελωνιακού μέσα στην έδρα του Πύρρου με σκορ 0-2 όπου είχε ιδιαίτερο νόημα αφού όλοι στον Αμπελώνα παίκτες και διοίκηση ήθελαν να την αφιερώσουν στον εκλιπόντα Στέλιο Κοψαχείλη.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο εκλιπών ήταν παλιός παίκτης του Αμπελωνιακού για πολλά χρόνια, έπαιξε επίσης μπάλα στον Ηρακλή Λάρισας και έφυγε από τη ζωή 11/10 από την επάρατο νόσο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Όσον αφορά το ματς το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ευτύχησε ο Αμπελωνιακός στο 3’ να προηγηθεί όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Πονηρός την κεφαλιά ο Βούκιας και έγινε το 0-1.

Στο 25’ μεγάλη ευκαιρία για τον Πύρρο όταν το σουτ του Γαλάνη πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι. Μία ευκαιρία χάθηκε για τον Αμπελωνιακό στο 46’ όταν Πονηρός και Μπαρούτζας έκαναν το ένα – δύο με τον τελευταίο να κάνει σουτ σε κενό τέρμα και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, ο Αμπελωνιακός όμως διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ. Στο 71’ ωραία άλλαξαν οι Πάνου που έδωσε για τον Βούκια, αυτός στον Καρυπίδη που έκανε το σουτ, ο Ξύτσας όμως έβγαλε σε κόρνερ.

Στο 85’ όμως εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπαρούτζα στη δεξιά γωνία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Και στο 88’ ο Πύρρος θα μπορούσε να μειώσει όταν ο Γιώργης έκανε ένα πολύ καλό σουτ, εξαιρετική επέμβαση όμως από τον Βραζιτίκο.

ΑΣ Βορειοηπειρωτών "Ο Πύρρος" (Δημήτρης Βλάχος): Ξύτσας, Σουλάϊ, Λέτσιος, Ακρίβος, Τσιρογιάννης, Βίρλας (72’ Τσάκουλης), Σάρα, Μάρης (55’ Φουρκιώτης), Γαλάνης, Λάτα (55’ Γιώργης), Νικούλης.

Αμπελωνιακός (Δημήτρης Αλεξανδρής): Βραζιτίκος, Κολιός, Τέγος, Πάνου, Μαυρίδης (83’ Κατσής), Αλεξόπουλος Σ., Μπαρούτζας, Πονηρός (67’ Μεσημέρης), Φετάου (55’ Καρυπίδης), Βούκιας (83’ Αντύπας), Νάτσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Αναστασίου, Ρουπέλας.