Βαθμολογία

Τρίποντα για Πελασγιώτιδα, Κουτσόχερο και Ελευθεραί

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες του 3ου ομίλου της Α1’ ΕΠΣΛ

Ναρθάκι – Πελασγιώτιδα 1-2

Η  Πελασγιώτιδα πανηγύρισε τη πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα του 3ου ομίλου επικρατώντας του Α.Ο. Ναρθακίου εκτός έδρας. Η νίκη για το σύνολο του Κώστα Μπακατσή σημειώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στις καθυστερήσεις του αγώνα και το τελικό σκορ, 1 – 2.

Στο 31ο λεπτό ο Κώστας Κουσιώρας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έκανε το 0 – 1 με ιδανικό τελείωμα από διαγώνια σέντρα του Ζυγογιάννη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το Ναρθάκι πέτυχε την ισοφάριση του σκορ και το 1 – 1 με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Νίκου Μπανιά, όμως ο Θανάσης Μούτος με δικό του γκολ ένα λεπτό μετά με πλασέ από εκτέλεση φάουλ του Γούργου, χάρισε τη πολύτιμη νίκη στη Πελασγιώτιδα!

Α.Ο. Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζεϊμπέκης, Κατσικόπουλος, Μπανιάς, Γκούνης, Καψιώχας, Αρσενόπουλος, Μπουλούτσος (60′ Καπετάνος), Τσιτσικλής, Μανταλιάς (70′ Αζάς), Χρόνης (80′ Ρεντινόπουλος), Καραβαγγέλης (80′ Λελετζής).

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Μαριγκούδης, Γούργος, Γελαλής Π., Γκόγκος Β., Κουτσικούλης, Καλούσης, Μούτος, Κουσιώρας (70′ Χριστώνης), Τσέλα, Ζυγογιάννης.

Κουτσόχερο - Άγιοι Ανάργυροι 2-1

Η Φορτούνα Κουτσοχέρου επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου Αγίων Αναργύρων και συνδύασε έτσι ιδανικά την πρώτη του συμμετοχή στην Α1’ ΕΠΣΛ Στο 66΄το σκορ άνοιξε όταν μετά από ωραία προσπάθεια του Κατσογιάννη και σέντρα του Νούσιου, ο Πασχάλης Μπακαρζής που είχε περάσει ως αλλαγή, με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 82 ο κ. Φακής υπέδειξε την άσπρη βούλα μετά από υπόδειξη του κ. Σκυβαλίδα στη σέντρα του Σιούτα που αποκρούστηκε από το χέρι του Παναγιώτου.

Απόφαση που προκάλεσε νέες έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων, με τον Κώστα Καλφούντζο να κάνει το 1-1. Στο 86΄ο Δημήτρης Σιούτας με ψηλοκρεμαστό πλασέ μετά από έξοχη μεταβίβαση του Σκούπρα, έκανε το 2-1 μέσα σε πανηγύρια!

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Σ. Ευαγγέλου): Μπαταβάνης (72΄λ.τ Κιτσόπουλος), Τάσιος (60΄Μητράκας), Καλφούντζος Κ., Γκουτρουμπής, Τασούλης, Σκούπρας, Τσιούτσιας Λ. (46΄Παζάρας), Τσιάμης Β., Σαλοκανάς (72΄Χατζής), Τσιάμης Γ. (60΄Σιούτας), Τσακουρίδης.

Άγιοι Ανάργυροι (Γ. Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Γκούγκλας, Τζεμολάρι (46′ Μπακαρτζής), Κατσογιάννης, Τζίκας, Αντωνίου, Παναγιώτου, Τίκας, Νούσιος, Αμαρλαριώτης (83΄Πολύμερος Δ.). Παιδής (67′ Γκόγκος).

Ανθούπολη – Ελευθεραί 0-4

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πανηγύρισε το Ελευθεραί, καθώς κέρδισε την Ανθούπολη εκτός έδρας. Ο Ορέστης Γαρυφαλλόπουλος άνοιξε το σκορ στο 37′ και στο 48’ ο ίδιος πέτυχε το 0 – 2.

Στο 62’ ο Ορέστης Γαρυφαλλόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0 – 3 σημειώνοντας χατ – τρικ στο ντεμπούτο του, για να έρθει η σειρά του Διονύση Δάσσιου να σκοράρει στο 80′ για το 0 – 4 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ανθούπολη (Μίμης Κατσιαφλάκας): Αναστασίου, Υζάι (73′ Χατζηρούφας), Χριστοδούλου, Καφανέλης Απ. (65′ Τσιάρας), Καφανέλης Αλ., Ευαγγέλου, Λώζος (65′ Ρήγας), Λεμονής, Χοτάι, Σκορδίλης (46′ Δημόπουλος), Αναγνώστης.

Α.Ο. Ελευθερών (Γιάννης Μπάγκας): Φιλοκώστας, Ντελόπουλος (80′ Γουδάρας), Ζησόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τσαδήμος, Τσεκούρας, Μακρίδης, Γαρυφαλλόπουλος (75′ Ανυφαντής), Τσαπράζης, Δάσσιος, Τόλλιας (70′ Γουνάρας).