Βαθμολογία

Μπάγεβιτς τέλος απ’ την Εθνική Βοσνίας!

 

Η αποτυχία της Βοσνίας να προκριθεί στην τελική φάση του EURO, σήμανε ουσιαστικά και το τέλος της παρουσίας του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της!

Ο μεγάλος στόχος της Βοσνίας ήταν να βρεθεί στο Euro. Έστω μέσω του Nations League. Κάτι τέτοιο, όμως, δε θα γίνει. Λόγω του αποκλεισμού στα πέναλτι απ’ τη Βόρεια Ιρλανδία. Αποτέλεσμα που… πλήγωσε τους Βόσνιους. Η πρώτη αλλαγή που θα γίνει λοιπόν, αφορά την τεχνική ηγεσία. Δηλαδή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς!

Ο «πρίγκιπας» είχε αναλάβει να συμμαζέψει την κατάσταση στην Εθνική, κάτι που κατάφερε μέχρι ενός σημείο. Η αποτυχία πρόκρισης κόντρα στους Βορειοϊρλανδούς, όμως, φέρνει το τέλος της συνεργασίας του με την Βοσνιακή ομοσπονδία. Ο Ντούσκο θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής της χώρας του, στα ματς με Ολλανδία και Πολωνία. Εν συνεχεία θα μπει πρόωρο τέλος στη συνεργασία του με την Βοσνία.

«Ο στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σύντομα η Εθνική ομάδα θα έχει έναν νέο προπονητή», δήλωσε για το θέμα ο ίδιος ο Μπάγεβιτς και συνέχισε:

«Έχουμε πολύ φιλόδοξους προπονητές που μπορούν να βοηθήσουν την Εθνική στο μέλλον. Εγώ είμαι εδώ για αυτούς. Σε ότι με αφορά, επαναλαμβάνω θα έχουν την αμέριστη στήριξή και συμπαράσταση μου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό».

onsports.gr